Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΜΙΣΟ



Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας η την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον, δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί, εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.


Από Δρ Mercola

Για περισσότερα από 40 χρόνια ο πόλεμος κατά του καρκίνου έχει εξαπολύσει με αβυσσαλέα αποτελέσματα

Καρκίνος Χρησιμοποιείται για να είναι μια σπάνια ασθένεια …

Με βάση τις μελέτες των ανθρώπινων λειψάνων που κυμαίνονται από το 5300 π.Χ. έως τα μέσα του 19ου αιώνα, γνωρίζουμε για τον καρκίνο

Αυτή δεν είναι η περίπτωση πια … το 2012, περισσότερα από 1,6 εκατομμύρια νέα κρούσματα καρκίνου αναμένεται να διαγνωστούν, και πάνω από 1.500 άνθρωποι θα πεθάνουν από αυτό κάθε μέρα.

Η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία αναφέρει ότι περίπου το ένα τρίτο των θανάτων από καρκίνο θα μπορούσαν να προληφθούν κάνοντας αλλαγές στον τρόπο ζωής, από όπου σχετίζονται με το υπερβολικό βάρος, την έλλειψη σωματικής άσκησης και την κακή διατροφή Στην πραγματικότητα, η American Cancer Society, δήλωσε ότι θα μπορούσαν ρεαλιστικά να μειώσουν τον καρκίνο σε ποσοστό θανάτου στο μισό, δεν είναι τίποτα περισσότερο από το να κάνετε μερικές απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής.


Top 15 Συμβουλές για την πρόληψη του καρκίνου



Αποφύγετε τη ζάχαρη, κυρίως φρουκτόζη. Όλες οι μορφές της ζάχαρης είναι επιζήμια για την υγεία γενικά και προωθούν τον καρκίνο. Η φρουκτόζη , όμως, είναι σαφώς έιναι από τα πιο επιβλαβή και θα πρέπει να αποφεύγεται όσο το δυνατόν περισσότερο.
Βελτιστοποίηση της βιταμίνης D σας . επιρροές της βιταμίνη D σχεδόν σε κάθε κύτταρο στο σώμα σας και είναι ένα από τα πιο ισχυρά εναντίων του καρκίνου της φύσης. Η βιταμίνη D είναι πραγματικά σε θέση να εισέλθουν τα καρκινικά κύτταρα και σκανδάλη απόπτωση (κυτταρικό θάνατο). Αν έχετε καρκίνο, το επίπεδο της βιταμίνης D σας θα πρέπει να είναι μεταξύ 70 και 100 ng / ml.



Τακτική άσκηση. Υπήρξαν φορτία των πρόσφατων μελετών που δείχνουν μια πολύ ισχυρή επίδραση της άσκησης στη μείωση δραματικά στον κίνδυνο του καρκίνου . Είναι πιθανότατα το κάνει αυτό μέσα από τη βελτιστοποίηση της ινσουλίνης και της λεπτίνης
Αποφευχθούν έχουν υποστεί ζύμωση προϊόντα σόγιας . Άζυμων σόγια είναι υψηλή σε φυτικά οιστρογόνα, ή φυτοοιστρογόνα, επίσης γνωστή ως ισοφλαβόνες. Σε ορισμένες μελέτες, η σόγια φαίνεται να λειτουργεί σε συνεννόηση με τα ανθρώπινο οιστρογόνο για την αύξηση του πολλαπλασιασμού των κυττάρων του μαστού, η οποία αυξάνει τις πιθανότητες για μεταλλάξεις και καρκινικά κύτταρα.
Βελτίωση της ευαισθησίας των υποδοχέων της ινσουλίνης σας. Ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό είναι με την αποφυγή της ζάχαρης και οι περισσότεροι όλα τα δημητριακά, ακόμη και οργανικά αυτά σαν να είναι ένα από τα δύο τρίτα των ανθρώπων που είναι υπέρβαροι θα μπορούσαν πιθανόν να επιδεινωθεί ινσουλίνης και της λεπτίνης σηματοδότησης.
Διατηρήστε ένα υγιές σωματικό βάρος. Αυτό θα έρθει φυσικά όταν ξεκινήσετε την κατανάλωση των σωστών τροφών και την άσκηση. Είναι σημαντικό να χάσετε το περιττό σωματικό λίπος, επειδή το λίπος παράγει οιστρογόνα.
Πιείτε ένα λίτρο οργανικών πράσινο χυμό λαχανικών καθημερινά.
Πάρετε άφθονα υψηλής ποιότητας τρόφιμα που βασίζονται σε ωμέγα-3 λίπη, όπως έλαιο κριλ.



Η ανεπάρκεια είναι ένα κοινό υποκείμενο παράγοντας για τον καρκίνο, και δεδομένου ότι οι περισσότεροι καρκίνοι έχουν ένα φλεγμονώδες συστατικό, με up-regulated δραστικότητα Cox-2 ενζύμου, ωμέγα -3 λίπη – ιδιαίτερα EPA – θα παρεμβαίνει άμεσα με τη φλεγμονώδη διαδικασία.


Κουρκουμίνη. Αυτό είναι το ενεργό συστατικό στην κουρκούμη και σε υψηλές συγκεντρώσεις μπορεί να είναι ένα πολύ χρήσιμο συμπλήρωμα στη θεραπεία του καρκίνου . Για παράδειγμα, έχει αποδειχθεί οι σημαντικές θεραπευτικές δυνατότητες στην πρόληψη της μετάστασης του καρκίνου του μαστού. Στην πραγματικότητα, η βιοϊατρική βιβλιογραφία επιβεβαιώνει τώρα ότι έχει δυναμικό στην πρόληψη ή / και την καταπολέμηση καλά πάνω από 100 διαφορετικοί τύποι καρκίνου. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η κουρκουμίνη είναι γενικά δεν απορροφώνται τόσο καλά
Αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ , ή τουλάχιστον να περιορίσει τα αλκοολούχα ποτά σας σε ένα την ημέρα για τις γυναίκες και δύο για τους άνδρες.
Αποφύγετε τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία όσο το δυνατόν περισσότερο. Ακόμη και ηλεκτρικές κουβέρτες μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για καρκίνο. Επίσης, να είναι πολύ προσεκτικοί με τη δική σας χρήση του κινητού τηλεφώνου .
Αποφύγετε τα συνθετικά θεραπείας ορμονικής υποκατάστασης, ειδικά αν έχετε παράγοντες κινδύνου για καρκίνο του μαστού. Ο καρκίνος του μαστού είναι ένα από τα οιστρογόνα που σχετίζονται με τον καρκίνο, και σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου , ποσοστά καρκίνου του μαστού για τις γυναίκες που έπεσαν σε συνδυασμό με τη μείωση της χρήσης θεραπείας ορμονικής υποκατάστασης . (Υπάρχουν παρόμοιοι κίνδυνοι για νεότερες γυναίκες που χρησιμοποιούν αντισυλληπτικά χάπια. Αντισυλληπτικά χάπια, τα οποία επίσης αποτελούνται από συνθετικές ορμόνες, έχουν συνδεθεί με του τραχήλου της μήτρας και του μαστού.)


Αποφύγετε BPA, φθαλικές ενώσεις και άλλες xenoestrogens . Αυτά είναι τα οιστρογόνα-όπως ενώσεις οι οποίες έχουν συνδεθεί με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του μαστού, βρέθηκε ευρέως σε πλαστικά, προϊόντα προσωπικής φροντίδας και άλλων ειδών οικιακής χρήσης.
Προσέξτε για τα υπερβολικά επίπεδα σιδήρου . Αυτό είναι πραγματικά πολύ κοινό μόλις οι γυναίκες σταματούν την έμμηνο ρύση, καθώς επίσης και σε ορισμένους άνδρες. Το επιπλέον σίδηρο λειτουργεί πραγματικά ως ένα ισχυρό οξειδωτικό, αυξάνοντας τις ελεύθερες ρίζες και αυξάνοντας τον κίνδυνο του καρκίνου. Ευτυχώς, ελέγχοντας τα επίπεδα σιδήρου σας είναι εύκολη και μπορεί να γίνει με μια απλή εξέταση αίματος που ονομάζεται τεστ φερριτίνης ορού. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά τεστ που ο καθένας θα πρέπει να γίνεται σε τακτική βάση, ως μέρος μιας προληπτικής, δυναμική οθόνη υγείας. Η φερριτίνη είναι η πρωτεΐνη μεταφοράς του σιδήρου και δεν θα πρέπει να είναι πάνω από 80
Βεβαιωθείτε την ανεπάρκεια ιωδίου , όπως υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που συνδέουν ανεπάρκεια ιωδίου με ορισμένες μορφές καρκίνου. Ο Δρ David Brownstein, συγγραφέας του βιβλίου Ιώδιο: Γιατί το χρειάζεστε, γιατί δεν μπορείτε να ζήσουν χωρίς αυτό , είναι υπέρμαχος του ιωδίου για τον καρκίνο του μαστού. Έχει πραγματικά ισχυρές αντικαρκινικές ιδιότητες και έχει δειχθεί ότι προκαλούν κυτταρικό θάνατο σε κύτταρα καρκίνου του μαστού και του θυρεοειδούς.

πηγη

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2005/04/13/cancer-risk-part-one.aspx

http://www.bioathens.com/i-allages-pou-tha-miosoun-ton-kindino-emfanisis-tou-karkinou-sto-miso/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου