Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

5 Αφρο-αμερικάνοι έφηβοι επιτίθενται εναντίον λευκού μέσα στο σχολικό λεωφορείο! (βίντεο)






Το περιστατικό αυτό δεν θεωρείται ρατσιστικό φυσικά…

Γνωστός Αμερικάνος ηθοποιός στο πλευρό του ....
νεαρού θύματος.












James Woods
Τον περασμένο Απρίλιο πέντε Αφρο-αμερικάνοι έφηβοι επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν συνομήλικό τους λευκό μέσα στο σχολικό λεωφορείο που τους μετέφερε. Μάλιστα, η ομάδα των Αφρο-αμερικάνων επιτέθηκε στον λευκό συμμαθητή τους πισώπλατα – όπως συνηθίζουν οι απόγονοι των Χούτου- και του κατάφεραν μανιασμένα χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο. Οι τέσσερις από τους πέντε θρασύδειλους δράστες παραδέχτηκαν την ενοχή τους, αλλά ο ένας πήρε το ρίσκο να ακολουθήσει τη δικαστική οδό, όπου και μετά την εκδίκαση της υπόθεσης αθωώθηκε, παρά την ύπαρξη του αναμφισβήτητου βίντεο, στο οποίο φαίνεται καθαρά το πρόσωπο του!
Επίσης, κατά την διάρκεια της δικαστικής διαμάχης οι νεαροί δράστες κορόιδευαν και απειλούσαν την οικογένεια του θύματος, γεγονός που ανάγκασε τους δικαστικούς υπαλλήλους να τους μεταφέρουν μακρυά από τους δράστες.

Η υπεράσπιση του τέταρτου δράστη ισχυρίστηκε ότι στο βίντεο δεν φαίνεται ο πελάτης τους να χτυπάει τον νεαρό λευκό, αλλά αντιθέτως ότι ψάχνει απλά τα ακουστικά του κινητού του τηλεφώνου (!), ενώ η πρώτη ερώτηση που απηύθυναν στο λευκό θύμα ήταν: «Αλήθεια, δεν πολυσυμπαθείς τους μαύρους ανθρώπους, έτσι Άλεξ;»…

Το εν λόγω περιστατικό έχει κινητοποιήσει χιλιάδες Αμερικάνους, οι οποίοι διεκδικούν το αυτονόητο, δηλαδή ανάλογα περιστατικά με ρατσιστική βία κατά λευκών και να χαρακτηρίζονται και να αντιμετωπίζονται ως κρούσματα φυλετικού μίσους, με τον γνωστό Αμερικάνο ηθοποιό James Woods να πρωτοστατεί στην εκστρατεία ενημέρωσης για την ύπαρξη μιας Αμερικής που δεν ανήκει ούτε στους λευκούς, ούτε στους μαύρους, αλλά στους Αμερικάνους πολίτες.

Ε.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου