Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

21 απίστευτα τρικ-φάρμακα που έχετε σπίτι σας και δεν το ξέρετε!!!!





Δείτε ποια είναι και πως χρησιμοποιούνται…


Αντιμετώπισε ενοχλήσεις υγείας με μολύβια, μονωτική ταινία και 19 ακόμα απίστευτα φάρμακα που έχεις στο σπίτι σου και δεν το φαντάζεσαι.

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΟΝ “ΔΡΑΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ”









Ισόβια και 25 χρόνια επέβαλε το δικαστήριο στον βιαστή της Μυρτώς, που την κακοποίησε με πρωτοφανή αγριότητα στην Πάρο το καλοκαίρι του 2012.

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ






Οι περισσότεροι επιστήμονες πιθανότατα θα πουν ότι η έννοια της μετά θάνατον ζωής είναι είτε ανοησία, ή, τουλάχιστον, αναπόδεικτη. Ωστόσο, ο καθηγητής Robert Lanza ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη πέρα από τον τάφο – και βρίσκονται στην κβαντική φυσική…

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Το σώμα μας είναι το όπλο που πολεμά τον καρκίνο!






Ένα απλό αντίσωμα, από τα χιλιάδες που παράγει το ανθρώπινο σώμα κάθε στιγμή, ήταν αρκετό για να συρρικνώσει και τελικά να εξοντώσει, με την βοήθεια των επιστημόνων, καρκινικούς όγκους επτά διαφορετικών τύπων καρκίνου.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Για ποιο λόγο έχουμε 5 δάκτυλα;




Κοιτάζοντας τα χέρια και τα πόδια μας, έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί έχουμε ακριβώς πέντε δάχτυλα σε κάθε άκρο;...

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Aπίστευτο : Κατέβασαν την Eλληνική Σημαία στη Καβάλα και ανέβασαν την τουρκική!!!



Μέσα σε διάστημα μόλις 4 ημερών (από την περασμένη Πέμπτη) σημειώθηκαν 2 περιστατικά στα οποία άγνωστοι εισήλθαν σε σχολικές μονάδες της Καβάλας, κατέβασαν την Ελληνική Σημαία, την έκαψαν και έβαλαν στην θέση της… την σημαία της Τουρκίας!

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΩΣΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ… ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ






ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΙΑ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΩΣ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ “ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ”
( ΕΝΤΟΛΗ 311 )….

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Δείτε πως δοκιμάζουν τα αλεξίσφαιρα γιλέκα ! Είναι δυνατόν; (βίντεο)





Παρακολουθήστε με πόση νηφαλιότητα και ψυχραιμία δέχεται ο κύριος τους πυροβολισμούς από το καλάσνικοφ. Είναι αδύνατον να το σχολιάσει κανείς.

Δείτε μόνοι σας!

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Τρέμουν τη στιγμή που θα ξανάβρεις την περήφανη περπατησιά σου




Κωνσταντίνος Τερζής
Πόσο αξίζει για σένα η τιμή σου; Αυτή σου παίρνουν σήμερα κι εσύ σιωπάς…
Η χώρα μας, η πατρίδα μας, η Ελλάδα μας, είναι οι σύγχρονες Θερμοπύλες που θέλουν να ισοπεδώσουν οι παγκοσμιοποιητές και να κατακτήσουν οι νεοταξίτες με τα δουλικά τους.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

15 λεπτά αρκούν για να περάσεις τέλεια τη μέρα σου






Οι ώρες δεν σου φτάνουν; Και όμως χρειάζεται να αφιερώσεις μόλις 15 λεπτά από την προηγούμενη μέρα για να κυλήσουν όλα πιο ομαλά την επόμενη. Να πώς.

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

PlayStation 4: Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με τη νέα φανταστική κονσόλα

Το PlayStation 4 ή αλλιώς PS4, είναι η νέα φανταστική κονσόλα παιχνιδιών της Sony Computer Entertainment. Η ανακοίνωσή της έγινε στις Φεβρουαρίου του 2013 και άρχισε να διατίθεται στην αγορά από τις 15 Νοεμβρίου 2013 στη Βόρεια Αμερική και στις 29 Νοέμβρίου στην Ευρώπη και την Αυστραλία. Στην Ελλάδα, τα πρώτα PS4 πουλήθηκαν απο τις 13 Δεκεμβρίου 2013. Το PlayStation 4 μπορούμε να πούμε πως ανταγωνίζεται ισάξια με το Wii της Nintendo και το Xbox U One της Microsoft, ενώ είναι η όγδοη γενιά σε κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών.

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Τι αξία είχε ένα χιλιάρικο το 1999...




Το κόστος ζωής φαίνεται να έχει τριπλασιαστεί 14 χρόνια μετά, ας δούμε λοιπόν τι μπορούσαμε να αγοράσουμε με ένα χιλιάρικο, η περίφημη «χήνα» που λέγαμε και τότε.