Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ!!!



Αυτός που βλέπετε στη φωτογραφία είναι ο Αντρέας Γεωργίου γενικός κουμανταδόρος της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας και εγκάθετος του ΔΝΤ.

10 ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΕΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ: ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ...(video)



Μέρες που είναι, αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα αρθράκι, ελάχιστο φόρο τιμής, στους ανθρώπους, 
που για τις αποκριές, ξόδεψαν, 
ελάχιστα (που λέει ο λόγος) περισσότερο χρόνο για να μασκαρευτούν,
 σε σχέση με όλους εμάς, που απλά αγοράσαμε μία περούκα και βγήκαμε έξω.
 Δείτε αυτοσχέδιες στολές, πάρτε ιδέες για αυτοσχέδιες στολές,

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Το μυστικό που «κρύβει» η ρίγανη




Η καρβακρόλη (carvacrol) είναι μια ουσία που περιέχεται στη ρίγανη και η οποία, σύμφωνα με αμερικανούς ερευνητές, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά...
αποτελεσματική ενάντια στον νοροϊό.

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

"Τα γεγονότα θα γίνουν, ο καιρός πλησιάζει, αλλά μην φοβείσθε"!!





Οι Ρώσοι θα καταλάβουν την Τουρκία , η δε Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη , γιατί το 1/3 των Τούρκων θα γίνουν χριστιανοί , το 1/3 θα αφανιστούν και το 1/3 θα τραβηχτεί προς την Μεσοποταμία.

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Ποιοι κινδυνεύουν από τον καρκίνο του παχέος εντέρου, ποιες είναι οι προειδοποιητικές ενδείξεις και τι πρέπει να κάνετε για την πρόληψή του;





Ο καρκίνος του εντέρου, γνωστός και ως ορθοκολικός καρκίνος ή καρκίνος του παχέος εντέρου, εμφανίζεται στο παχύ έντερο (colon) ή στο ορθό (rectum). Ο καρκίνος του παχέος εντέρου (ΚΠΕ) αποτελεί παγκοσμίως τον τρίτο πιο συχνό καρκίνο στουςάντρες και το δεύτερο στις γυναίκες, με πάνω από 1.2 εκατομμύρια νέες περιπτώσεις και 600000 θανάτους ετησίως.