Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Για εσένα που φοβάσαι μήπως καταλάβουν στο internet τι σκέφτεσαι



Έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι φοβούνται μήπως και το συστήμα τους παρακολουθεί .

Άνθρωποι που επιλέγουν πως θα κάνουν φίλους, άνθρωποι που ελέγχουν κάθε μήνυμα που έρχεται, άνθρωποι που δεν κάνουν λάικ σε σελίδες με περίεργο περιεχόμενο, άνθρωποι που δεν λένε τη γνώμη τους φανερά γιατι φοβούνται ότι κάποιος ή κάποιοι θα γνωρίζουν τι πραγματικά σκέφτονται.

Αφιερωμενο λοιπόν σε όλους όσους πιστεύουν ότι μπορούν με το να είναι στο ίντερνετ να έχουν και προσωπική ασφάλεια των δεδομένων τους .

Παρακάτω θα σας δώσω μερικά Links και θέλω να τα επισκεφθείτε και να είστε συνδεδεμένοι όπως είστε καθημερινά με το λογαριασμό σας, με το λογαρασμό σας στην Google .

Δείτε κατά πόσο γνωρίζουν ή δεν γνωρίζουν ποιος είστε, τι είστε, τι σκέφτεστε και τι θέλετε, άσχετο αν εσείς το έχετε ποτέ δηλωσει άσχετα αν εσείς έχετε ποτέ εκφράσει την αλήθεια σας .

Για να μπορέσει η Google να φέρει διαφημίσεις οι οποίες έχουν άμεση σχέση με σένα συλλέγει πληροφορίες για εσένα και σου δημιουργεί ένα προφίλ . Μπορείς να επεξεργαστείς και να δεις την πληροφορία που έχει η Google για σένα εδώ .

http://www.google.com/settings/ads/

Βρες το πληρη ιστορικο για τις περιοχές που βρισκοσουν .

Αν χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα smartphone, Android το κινητό σου στέλνει πληροφορίες για το πού βρισκόσουν στην Google . Σε αυτό το λινκ μπορείς να δεις ολόκληρη την πληροφορία και την ιστορία για το που βρισκοσουν γεωγραφικα.


https://maps.google.com/locationhistory

Βρες οτιδήποτε έχεις ψάξει μέχρι σήμερα στο internet αρχειοθετημένο .

Η Google αποθηκεύει οποιαδήποτε απλή έρευνα έχεις κάνει ποτέ μέσα στο internet, ακόμα καταγραφει και αποθηκεύει οποιοδήποτε κλικ έχεις κάνει ποτέ σε οποιαδήποτε διαφήμιση .

https://www.google.com/history/

Εδώ μπορείς να πάρεις μια αναφορα ασφαελειας από την Google .

Μπορεις να πάρεις μια πλήρη αναφορά από την Google για οποιαδήποτε υπηρεσία της έχεις χρησιμοποιήσει

https://www.google.com/settings/dashboard

Εδώ μπορείς να βρεις όλα τα application και τα extensions τα οποία έχουν πρόσβαση στα δεδομένα και στις πληροφορίες σου στην Google .

https://security.google.com/settings/security/permissions

Εδώ μπορείς να κάνεις εξαγωγή όλων των πληροφοριών σου από την Google, οτιδήποτε έχεις κάνει bookmark ,τα e-mail σου ,τις επαφές σου, τους φακέλους σου, τις πληροφορίες σου για το προφίλ σου ,τα βίντεο σου, οτιδήποτε μπορείς να να κάνεις εξαγωγή από δω .

https://www.google.com/takeout

Η Google κρατάει ιστορικό ακόμα και για τα βίντεο που ψάχνεις μπορείς να τα βρεις εδω .

https://www.youtube.com/feed/history/search_history
Τώρα μπορείς να αισθάνεσαι ήρεμος πια γνωρίζοντας ότι δεν χρειάζεται να κρύβεις την αλήθεια σου γιατί οτιδήποτε είσαι ήδη το γνωρίζουν .

Καλημέρα να “σαι καλά

Stranger

http://katohika.gr/gia-esena-pou-fovasai-mipos-se-parakolouthoun.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου