Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Θα σε κάνω να το καταλάβεις θες δεν θες ….






Αν σήμερα ψάξεις στο ίντερνετ να βρεις πληροφορίες για την δολοφονία του Κένεντι θα πέσεις πάνω σε ένα συγκεκριμένο βίντεο ..αυτό που τράβηξε ένας άνθρωπος τότε … !

Το βίντεο πλέον τις περισσότερες φορές είναι επεξεργασμένο με χρωμα …υπάρχει όμως και το παλιό που …δείχνει σήμερα ότι τελικά ήταν 6 άτομα μέσα στην λιμουζίνα!

Σου εχω δείξει πολλά …σου έχω δείξει περιοδικά εποχής που δείχνουν λιμουζίνα με 4 άτομα …

Οι Αμερικάνοι είναι διχασμένοι στην αποψη αυτή…οι μισοί λένε θυμούνται πολύ καλά 4 άτομα…οι άλλοι μισοί λένε 6 άτομα….και εγώ ακόμα που έχω καταλάβει τι παίζει όσο βλέπω το τελευταίο βίντεο ..επηρεάζομαι και σχεδόν να ξεχάσω ότι θυμάμαι ότι ήταν 4 άτομα!

Βέβαια στην περίπτωση αυτή…. έχουν και εφημερίδες να το στηρίζουν…έχουν και την ιστορία ΠΛΕΟΝ να λέει ότι ήταν 6 άτομα και ότι ένας γερουσιαστής είχε χτυπηθεί και αυτός κοκ….Αν αλλάζουν την ιστορία το κάνουν σε όλο το μέγεθος!

Τι γίνεται τελικά είμαστε τρελοί εμείς που θυμόμαστε 4 άτομα και όχι 6 άτομα;

Το παρακάτω βίντεο είναι αυτό που σου δείχνει την ιστορία ..όπως θέλουν να την θυμόμαστε σήμερα !!

Δες το άλλη μια φορά για να συνεχίσεις !

Και τώρα παμε στο επόμενο βίντεο που είναι από αρχεία των μυστικόν υπηρεσιών που κάνουν έρευνα και αναπαράσταση για το έγκλημα!
Όπως ξέρεις και θα δεις βέβαια σε όλο το βίντεο ..και ΠΡΕΠΕΙ να το δεις για να καταλάβεις το μέγεθος της απατης που ζούμε..σε όλο το βίντεο μετρούν τα πάντα …ταχύτητα , γωνία που είχε ο εκτελεστής , αποστάσεις ..τα πάντα σε βαθμό χιλιοστού ..για να μπορεί να είναι η έρευνα 100% σωστή και να σταθεί!
Θα τα δεις όλα στο βίντεο ..ακόμα και τον πράκτορα που κάθεται στις κούτες που καθόταν υποτίθεται ο λη Χάρβεΐ …για να πυροβολήσει…θα δεις ότι ακόμα και ο πράκτορας έχει το χέρι του σαν όπλο για να υπολογίσουν της γωνίες , να υπολογίσουν αν τα δέντρα άφηναν κενό στον εκτελεστή..όλα μα όλα!!

Αλλά αδερφέ μου δες το και πες μου…αφού μετράνε τα πάντα από όλες τις μεριές …μέχρι και κόσμο έχουν βάλει να μετρήσουν τον ήχο … πες μου γιατί στο διάολο χρησιμοποιούν ένα αυτοκίνητο που έχει 4 θέσεις και όχι 6 …Γιατί η μυστική υπηρεσία της Αμερικής που μετρα και το χιλιοστό χρησιμοποιεί στην επίσημη αναπαράσταση εγκλήματος για να βγει κεντρικό πόρισμα…ενα αυτοκίνητο που είναι ένα μετρο πιο κοντό από το άλλο που σου δείχνει το δήθεν αληθινό βίντεο!
Ένα αυτοκίνητο που δεν δείχνει αν η παρουσία των + νέων ατόμων στην μέση εμπόδιζε η όχι μια καθαρή βολή ;…Πες μου για το Θεό αν έχει λογική …να δεις το βίντεο με το Μαντέλα εφφεκτ που θέλει να μας βγάλει τρελούς …και μετά να δεις το αυθεντικό βίντεο της ΣΙΑ…όπου χρησιμοποιεί ….ένα αυτοκίνητο με 4 θέσεις …..ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ..!!
Παραιτούμαι της υπόθεσης … θέλετε τον ύπνο; ,, δικαίωμα σας!!!
Stranger…
http://katohika.gr/stranger-voice/tha-se-kano-na-katalaveis-thes-den-thes/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου