Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΣΟΚΑΡΕΙ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ: «Άκουγα φωνές τεράτων»!











Λίγο μετά την καταδίκη του για την άγρια δολοφονία ενός ζευγαριού τον Αύγουστο, ο 19χρονος Austin Harrouff έλυσε τη σιωπή του στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο νεαρός φοιτητής, που δολοφόνησε τον 59χρονο John Stevens και την 53χρονο Michelle Mishcon έξω από το σπίτι τους στη Φλόριντα, νοσηλεύτηκε για κώμα σε εβδομάδες, καθώς ήπιε χημικές ουσίες στο γκαράζ του ζευγαριού.

Μιλώντας από το κρεβάτι του νοσοκομείου πριν από την επίσημη σύλληψή του στις 3 Οκτωβρίου οπότε και χρεώθηκε για δύο φόνους, ο Austin έδωσε συνέντευξη στον Dr Phil. «Είχα περίεργα όνειρα που λατρευόμουν θρησκευτικά. Άκουγα φωνές τεράτων και άλλα τέτοια».




Ο Dr Phil τον ρώτησε τι του έλεγαν και αν έφυγε από το εστιατόριο που βρισκόταν με σκοπό να κάνει κακό σε κάποιον. Με δάκρυα στα μάτια ο νεαρός φοιτητής του είπε όχι. Οι ειδικοί αρχικά σκέφτηκαν πως ο 19χρονος που καυχιόταν ότι έχει υπερδυνάμεις και πως είναι αθάνατος λίγες ημέρες πριν από τη διπλή δολοφονία είχε πάρει ναρκωτικά όπως το flakka ή άλατα μπάνιου.

«Όταν βλέπουμε περιπτώσεις όπως αυτή που κάποιος τρώει κομμάτια από το πρόσωπο κάποιου υποπτευόμαστε ότι μπορεί να είναι λόγω του ναρκωτικού flakka. Δεν ξέρουμε αν είναι τέτοια περίπτωση», τόνισε ο επικεφαλής των ερευνών της αστυνομίας William Snyder.

Το ναρκωτικό flakka προκαλεί παράξενες και ανεξέλεγκτες συμπεριφορές. Ο Harrouff ούρλιαζε και έκανε θορύβους ζώων όταν βρέθηκε από τις αρχές με το εσώρουχό του να τρώει το πρόσωπο του θύματός του. Δεν έχουν μέχρι στιγμής γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από το FBI.

crashonline.gr

http://katohika.gr/diethni/sokarei-19xronos-kanivalos-akouga-fones-teraton/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου