Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Πώς θα πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα - Παραδείγματα




Οδηγίες για την είσπραξη αναλογικών τελών κυκλοφορίας, εξαιρετικά για το 2016, στην περίπτωση άρσης ακινησίας ΙΧ οχήματος, αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας δίνει εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών. Το ποσό που πρέπει να καταβάλει και η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ο ενδιαφερόμενος, που του δίνεται η δυνατότητα να κινήσει το όχημά του για ένα μήνα, τρεις μήνες ή το υπόλοιπο της χρονιάς. Άλλη επιλογή δεν δίνεται.

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Βιβλική καταστροφή στη Βιρτζίνια: 23 νεκροί από πλημμύρες! (BINTEO-ΦΩΤΟ)





23 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Δυτική Βιρτζίνια, η οποία πλήττεται από τις χειρότερες πλημμύρες που έχουν καταγραφεί τον τελευταίο αιώνα, ενώ εκατοντάδες πολίτες χρειάστηκε να διασωθούν από σπίτια που πλημμύρισαν.

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για τα Κόκκινα Δάνεια και κανείς δεν πρόκειται να σας πει





Κόκκινα δάνεια λοιπόν. Δύσκολη εξίσωση.
Στον τελευταίο 1,5 χρόνο έχουν αυξηθεί κατά 25 δισ., στα περίπου 110 δισεκατομμύρια ευρώ, όταν οι καταθέσεις είναι σήμερα περί τα 120 δισ...

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Αυτός είναι ο εκπαιδευμένος ρώσικος οπαδικός στρατός που σκορπάει τον τρόμο




Θεωρούνται από τους πιο σκληροπυρηνικούς οπαδούς γιατί είναι αδίστακτοι. Είναι η νέα φουρνιά και στυλ χουλιγκανισμού που προέρχεται από τη Ρωσία...

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Το ΚΟΥΤΙ της ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ το MATRIX. Ποιός ΕΛΕΓΧΕΙ το ΚΟΥΤΙ;






Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Η ιστορία με το κουτί της Πανδώρας είναι πασίγνωστη. Η πρώτη θνητή γυναίκα που όμως, είχε ένα κουτί (στην πραγματικότητα πιθάρι) που όταν το ξεκαπάκωσε, συνέβησαν πολλά άσχημα…

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Μαγειρεύει η google αποτελέσματα για να κρύψει πράγματα;(BINTEO)





Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε με ποιον τρόπο η google προσπαθεί να καθοδηγήσει τους χρήστες σε συγκεκριμένη πληροφορία οταν ψάχνουν για την Χίλαρι Κλίντον!!

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Μυστηριώδεις άνθρωποι που εμφανίστηκαν από το πουθενά [Βίντεο]





Η ιστορία είναι γεμάτη με παράξενες ιστορίες ανθρώπων που μυστηριωδώς έχουν εξαφανιστεί από προσώπου Γης χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ενός ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ για τον ΑΡΗ







Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Ίσως, είναι μία από τις λίγες επίσημες ανακοινώσεις που, ουσιαστικά, φαίνεται να επιβεβαιώνουν τις υποψίες πολλών…

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Πρέπει να οργιστείς – οργιστούμε – εξοργιστούμε!!! Μπορούμε;





Μεγάλος πράγμα ο θυμός, βγάζει πολλά πράγματα στην επιφάνεια, από καλά καταχονιασμένα μυστικά, επικίνδυνα ένστικτα, τον «κακό» μας εαυτό, το ζώο που κρύβουμε μέσα μας.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Πλοίο που χάθηκε πριν 90 χρόνια εμφανίζεται στο Τρίγωνο των Βερμούδων – Φωτογραφίες




Η κουβανική ακτοφυλακή ανακοίνωσε στις 18/5/15, ότι είχαν εντοπίσει ένα μη επανδρωμένο σκάφος να πλέει προς την Αβάνα. Θεωρείτε ότι το πλοίο είναι το SS Cotopaxi, ένα ατμόπλοιο που εξαφανίστηκε το Δεκέμβριο του 1925 και έκτοτε έχει συνδεθεί με το μύθο του Τρίγωνου των Βερμούδων.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

UFO & Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ



2

«Με κάποιον τρόπο, χωρίς να το επιδιώξω, μια νέα άκρη απ’ το νήμα της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται, θέτοντας με στο επίκεντρο των διαστημικών προβλημάτων. Είναι εκπληκτικό να γίνεσαι μάρτυρας της ανάδυσης νέων ενοράσεων, μέσα από αλλαγές των θεωρητικών αρχών. Είναι συναρπαστικό να μελετήσουμε αυτές τις λειτουργίες της φύσης, όπως αντανακλώνται στο ερευνητικό ανθρώπινο μυα­λό, όντας ταυτόχρονα αληθινές και ψεύτικες, ανάλογα με τον τρόπο που τις βλέπει κανείς στην δοσμένη περίπτωση» Wilhelm Reich

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Τα εξωγήινα UFOs είναι Μύθος;





Υπάρχουν πάρα πολλοί ανενημέρωτοι και άσχετοι άνθρωποι, που κάνουν ότι τα ξέρουν όλα, οι οποίοι νομίζουν (και διαδίδουν «με επιχειρήματα» όπου σταθούν και όπου βρεθούν) ότι οι μεγάλες κυβερνήσεις και οι στρατοί δεν ασχολούνται με το ζήτημα των UFO και των εξωγήινων επισκεπτών. Κάνουν λάθος.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Μοναδικό Ντοκουμέντο! Αυτή είναι η αληθινή καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα!!! (ΒΙΝΤΕΟ)








Το μόνο που υπάρχει είναι η αλήθεια την οποία φοβούνται οι Εβραίοι και οι πράκτορές τους στο ΣΥΡΙΖΑ! Οτι δηλαδή ο Τσίπρας είναι και αυτός Εβραίος! Ανεβάστε το παντού για να μην περάσει ο φασισμός του ΣΥΡΙΖΑ και των Εβραίων!

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Ταξιδιώτες του χρόνου σε ιστορικά αρχεία και φωτογραφίες [Βίντεο]





Τι θα γινόταν αν θα μπορούσαμε να πάρουμε τις κάμερες και iPhones μας πίσω στο χρόνο, και να συλλάβουμε τις εικόνες του εαυτού μας σε διάφορες στιγμές σε όλη την ιστορία;

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Για πρώτη φορά! Δείτε πώς είναι μέσα η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος






Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος ανάρτησε δημοσίως στο διαδίκτυο πλήρη φωτογραφική σειρά των εσωτερικών χώρων τουΤεκτονικού Μεγάρου Αθηνών που βρίσκεται στις οδούς Αχαρνών και Σουρμελή.