Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Εκουαδόρ: Γίγαντες παρουσιάζονται στον κόσμο (φωτό, βίντεο)






Στην επαρχία Λόχα, νότια του Εκουαδόρ στα σύνορα του Περού, πολλά παράξενα λείψανα ανακαλύφθηκαν.

Οστά και ολόκληροι σκελετοί πολύ όμοιοι με των ανθρώπων, αλλά σε απίστευτο μέγεθος.
Στις όμορφες κοιλάδες αυτής της επαρχίας, αυτά τα λείψανα προστατεύονταν για χρόνια, από πολλούς φύλακες.


Ο πιο διάσημος και γνωστός από αυτούς τους «φύλακες» ήταν ο Πατέρας Κάρλος Μιγκέλ Βάκα, ο οποίος φρούρησε μέχρι το θάνατό του το 1999, πολλά οστά και κομμάτια οστών, που ανακαλύφθηκαν σε μια τοποθεσία που ονομάζεται ‘’Changaiminas», που στην τοπική διάλεκτο σημαίνει, » Νεκροταφείο των Θεών.»




Αρκετά θραύσματα μεταφέρθηκαν στο Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, για να μελετηθεί η πυκνότητά τους, η ηλικία, το βάρος τους κλπ.
Αυτή η είδηση, αναμεταδόθηκε σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα του Εκουαδόρ, το οποίο διήρκεσε δύο ώρες, με επικεφαλής τον διάσημο σκηνοθέτη Αλφόνσο Εσπινόσα Ντε Λος Μοντέρος.




Τώρα κάποια κομμάτια από τη συλλογή αυτή, παρουσιάζονται στον κόσμο από τον διάσημο ερευνητή UFO Κλάους Ντόνα.


Κάποια άλλα σημαντικά κειμήλια και θραύσματα οστών, είναι γνωστό ότι βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές και οι άνθρωποι που τα κρατούν, δεν ενδιαφέρονται να τα μοιραστούν, τουλάχιστον όχι με το κοινό.



Επτά θραύσματα ενός κατακερματισμένου σκελετού, μελετήθηκαν από διάφορους επιστήμονες και ανατόμους και έχει επιβεβαιωθεί, ότι αποτελούν μέρος ενός ανθρώπινου σκελετού, που ήταν επτά φορές το μέγεθος ενός σύγχρονου ανθρώπου.

Οι πορώδεις σχηματισμοί χαλαζία που καλύπτουν την επιφάνεια των οστών, υποδηλώνουν ότι τα λείψανα είναι δεκάδων χιλιάδων ετών
ProNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου