Γιατί η κυβέρνηση των ΗΠΑ παντεντάρησε τον ιό Έμπολα το 2009;
Για ποιο λόγο η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον ιό Έμπολα το 2009; Μια ερώτηση που ίσως έχει πολλαπλές απαντήσεις....Πολλά αμερικάνικα σάιτ δημοσιεύουν τον αριθμό πατέντας που είναι διαθέσιμος στο διαδίκτυο μέσω της Google:

Ένα απόσπασμα:

Human Ebola Virus Species and Compositions and Methods Thereof

US 20120251502 A1

ΠΕΡΊΛΗΨΗ

Compositions and methods including and related to the Ebola Bundibugyo virus (EboBun) are provided. Compositions are provided that are operable as immunogens to elicit and immune response or protection from EboBun challenge in a subject such as a primate. Inventive methods are directed to detection and treatment of EboBun infection.

Αριθμός δημοσίευσης US20120251502 A1

Τύπος δημοσίευσης Εφαρμογή

Αρ. αίτησης US 13/125,890

Αριθμός συνθήκης συνεργασίας
για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας (PCT) PCT/US2009/062079

Ημερομηνία δημοσίευσης 4 Οκτ. 2012

Ημερ/νία κατάθεσης 26 Οκτ. 2009

Ημερομηνία προτεραιότητας 24 Οκτ. 2008

Επίσης, έχει δημοσιευτεί ως CA2741523A1, 4 Περισσότερα »

Εφευρέτες Jonathan S. Towner, 4 Περισσότερα »

Αρχικός δικαιοδόχος
The Government of the US as Represented by the Secretary of the Dept. of health

Εξαγωγή αναφοράς BiBTeX, EndNote, RefMan

Αναφορές σε πατέντες (2), Αναφορές σε μη πατέντες (8), Ταξινομήσεις (39), Νομικές ενέργειες (1)

Εξωτερικοί σύνδεσμοι: USPTO, Ανάθεση του USPTO, Espacenet

(διαβάστε όλο εδώ)
Αξιοπερίεργο είναι ότι όλες οι ημερομηνίες δημοσίευσης, κατάθεσης και προτεραιότητας είναι σε διαφορετικές χρονιές μεν, αλλά μήνα Οκτώβρη...

Αν το κείμενο της Google είναι όντως γνήσιο και δεν πρόκειται για φάρσα, θα πρέπει να αναρωτηθεί κανείς σε τι αποσκοπούσε μια τέτοια κίνηση. Αν είναι φάρσα, θα πρέπει να αναρωτηθεί κανείς πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ το επιτρέπει να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από την Google τη στιγμή που μάλιστα όλα υποτίθεται έχουν γίνει πολύ αυστηρά. Η Google έχει περάσει σε διάφορες λογοκρισίες επικαλούμενη ασφάλεια και υποταγή στους νέους αμερικάνικους διαδικτυακούς κανόνες.

Τι απ' όλα συμβαίνει; Το ότι ο ιός είναι κατασκευασμένος επιβεβαιώνεται από την πατέντα. Το ότι το εμβόλιο του ετοιμάζεται σε χρόνο ρεκόρ δικαιολογεί την πατέντα. Και η όλη ιστορία της τρομοκρατίας Έμπολα δείχνει ότι αποσκοπεί σε κάτι. Το "κάτι" δεν είναι ένα, αλλά πολλά. Χρήματα για τις φαρμακευτικές που θα βγουν στην αγορά με το νέο εμβόλιο, στρατικοποίηση των Αφρικάνικων χωρών από τους Αμερικάνους που "έσπευσαν" ως ιππικό να σώσουν την Αφρικάνικη μέρα βάζοντας Νόμο και Τάξη στους ασθενείς και πολύ πιθανά, ένας υποχρεωτικός εμβολιασμός -πριν ή μετά από μια μεγάλη πανδημία- που θα υποχρεώσει κόσμο και κοσμάκη να βάλει μέσα του τα δηλητήρια τους μαζί με τα μεταλλαγμένα γονίδια.

Φαντασία; Τηλεοπτικό σήριαλ τύπου UTOPIA; Πάντως η πατέντα του Έμπολα κρέμεται στο διαδίκτυο κι ίσως απ' αυτήν να κρέμεται και η τύχη πολλών, ή ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Από ανθρώπους που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, όλα να τα περιμένεις....
Αllnewz.gr
Το διαβάσαμε από το: Γιατί η κυβέρνηση των ΗΠΑ παντεντάρησε τον ιό Έμπολα το 2009; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/10/2009.html#ixzz3EzJSRujS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...