Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Τι σιχαίνονται άντρες-γυναίκες στο σεξ;;;



Η αλήθεια είναι ότι εδώ και πολύ καιρό δεν σταματάμε να υποστηρίζουμε ότι άντρες και γυναίκες είμαστε εντελώς διαφορετικοί. Όχι ότι είναι λάθος, μιας και από τη φύση μας έχουμε δημιουργηθεί για να συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο και όχι φυσικά για να ταυτιζόμαστε! Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα, τα οποία εμπίπτουν στη γενικότερη κατηγορία του ανθρώπου και δε γνωρίζουν από φύλα και διαφορές! Είναι ακριβώς αυτά τα πράγματα, τα οποία είναι...
οικουμενικά και τα οποία τείνουν να εκνευρίζουν και να κάνουν έξαλλους άντρες και γυναίκες, εξίσου! Όσο απίστευτο κι αν σας ακουστεί, υπάρχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα γύρω από το sex, τα οποία όχι μόνο ξενερώνουν και τα 2 φύλα, αλλά πολλές φορές τα... στενοχωρούν και τελικά τα ρίχνουν σε βαθιά κατάθλιψη! Άντρες και γυναίκες ενωθείτε και διαβάστε τι σιχαινόμαστε περισσότερο στο sex, όλοι μας ανεξαιρέτως!

1. Όταν μπαίνει το... συναίσθημα: Μπορεί οι γυναίκες να πέφτουν πιο συχνά στην παγίδα του, αναπτύσσω συναισθήματα για τον sex buddy μου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι και οι άντρες εξαιρούνται! Εφόσον λοιπόν δεν εξαιρούνται, θεωρούμε απίθανο, για οποιοδήποτε αγόρι εκεί έξω να θέλει να είναι ερωτευμένο χωρίς... ανταπόκριση! Ναι κυρίες και κύριοι, ο έρωτας δίχως ανταπόκριση και η συχνή επαφή με το αντικείμενο του πόθου, είναι σημείο των καιρών, όλοι πέφτουμε στην παγίδα και δυστυχώς λίγοι από εμάς έχουμε το κουράγιο ή να διεκδικήσουμε ή να δώσουμε ένα τέλος. Και άντρες και γυναίκες. Περαστικά μας...

2. Στοματικό αυτός ο άγνωστος: Όσο εκνευριστικός είναι ένας άντρας που δεν κάνει στοματικό sex σε μία γυναίκα, άλλο τόσο είναι και μία γυναίκα που δεν κάνει το αντίστοιχο στον άντρα! Όποιος δεν θέλει, καλά κάνει, αλλά σύμφωνα με έρευνες η συντριπτική πλειοψηφία και το θέλει και το απαιτεί! Στο κάτω κάτω, ταμπού στον έρωτα και το sex αφενός δεν έχουν θέση, και αφετέρου, όταν μπαίνουν στο προσκήνιο, εξαφανίζουν κάθε μαγεία και κάθε στοιχείο αυθορμητισμού! Τελοσπάντων, με λίγα λόγια αυτό είναι εκνευριστικό και αν είστε ένας από αυτούς ή αυτές, καλά θα κάνετε να το διορθώσετε!

3. Γελάτε βρε παιδιά: Το χιούμορ είναι ίσως το μεγαλύτερο και σημαντικότερο προτέρημα ενός ανθρώπου και δεν το λέμε εκ του ασφαλούς. Όπως έχουμε ξαναπεί λοιπόν, το sex είναι από μόνο του, εκτός από ωραίο, αστείο και απρόβλεπτο! Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, είναι σχεδόν απίθανο κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης, να μη συμβεί κάτι για το οποίο θα θέλατε να ανοίξει η γη και να σας καταπιεί! Ε λοιπόν, το ιδανικό θα ήταν ο παρτενέρ να το πάρει χαλαρά και να γελάσει, γιατί τελοσπάντων έτσι είναι τα πράγματα! Το παν είναι να περνάς καλά, και σίγουρα καλά δεν περνάς όταν έχεις ενοχές! Μαύρο λοιπόν στη σοβαροφάνεια και σε όσους σας κοιτάζουν με μισό μάτι όταν κάνετε μία... γκάφα!

4. Η... ιδιαίτερη οσμή: Ας μην μας κατηγορούν οι άντρες ότι είμαστε υποχόνδριες γιατί κι εκείνοι δεν πάνε πίσω και φυσικά καλά κάνουν! Όπως και να το κάνουμε, είτε είμαστε ψυχαναγκαστικοί είτε και όχι, δεν υπάρχει άνθρωπος που να συμπαθεί ούτε τη δυσάρεστη οσμή ούτε και τη βρωμιά. Κορίτσια και αγόρια εκεί έξω, δεν εννοούμε να είστε υστερικοί και να τρέχετε κατευθείαν στην τουαλέτα για να... απολυμανθείτε, αλλά οι βασικοί κανόνες υγιεινής καλώς ή κακώς θα πρέπει να τηρούνται! Για ένα κούτελο ζούμε βρε παιδιά!

5. Οι... κινήσεις βγαλμένες από πορνό: Βρε παιδιά, αφού δεν είμαστε πρωταγωνιστές σε πορνό, γιατί θα πρέπει να τους... υποδυόμαστε; Ειδικά οι άντρες έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο κολληματάκι με αυτό αλλά ήρθε η ώρα να σας ενημερώσουμε ότι αν δεν είστε... βιρτουόζοι, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να κάνετε τον Ταρζάν ή την Τζέιν αν προτιμάτε, για να αποδείξετε το οτιδήποτε! Τα απλά και εύκολα είναι συνήθως και τα πιο όμορφα! Δεν είπαμε να μην πειραματιστείτε, αλλά από το να σας τρέχουν στο ΚΑΤ ή τελικά να μην κάνετε sex και να μείνετε με τον εκνευρισμό, καλύτερα να ακολουθήσετε την... πεπατημένη!

queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου