Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Δεν φαντάζεσαι τι κάνει με το Facebook! Χαμός και διαζύγια!





Διατηρεί ψεύτικα προφίλ στο facebook (τύπου Xριστινάκι, κοριτσάκι, μωράκι και άλλα τέτοια),
είναι άνδρας «επώνυμος» επιχειρηματίας της….



Πάτρας και για να κάνει την πλάκα του… έχει οδηγήσει ζευγάρια μέχρι και στα πρόθυρα διαζυγίου!

Κανείς πραγματικά δεν γνωρίζει για ποιο λόγο ο συγκεκριμένος φθασμένος επιχειρηματίας, παντρεμένος με παιδιά… ασχολείται με τέτοια θέματα!

Πληροφορίες αναφέρουν πως διατηρεί κάποια ψεύτικα προφίλ, «εντοπίζει» τα υποψήφια θύματά του (πάντα άνδρες) και αρχίζει και στέλνει ερωτικά μηνύματα!

Αρχικά συστήνεται και στη συνέχεια, αφού διαπιστώσει ότι ο συνομιλητής «τσιμπάει» του προκαλεί «πονοκέφαλο» με όσα σέξι μηνύματα του γράφει. Χρησιμοποιεί δε και φωτογραφίες… με Ρωσίδες και μάλιστα κούκλες προκειμένου οι συνομιλητές του (που δεν γνωρίζουν πως πίσω από το προφίλ κρύβεται άνδρας) να … γουρλώνουν τα μάτια τους!

Επιλέγει δε παντρεμένους ώστε να πετυχαίνει στον στόχο του και αφού πείσει τον συνομιλητή του να γράφει και εκείνος… ροζ μηνύματα… είτε ειδοποιεί την σύζυγό του, είτε … του κλείνει ραντεβού κα εμφανίζεται ο ίδιος (λέγοντάς του πως του έκανε πλάκα)!

Στην δεύτερη περίπτωση το κακό είναι «μικρότερο» για το «θύμα» του πασίγνωστου επιχειρηματία, αφού το ζήτημα… τελειώνει εκεί! Στην πρώτη όμως περίπτωση και πάντα με την «κάλυψη» της «Χριστίνας» ή του «Μωρού» ή του «κοριτσιού» (των ψεύτικων προφίλ δηλαδή), στέλνει στο inbox του facebook της συζύγου του θύματός του όλη τη συνομιλία και εκείνη φυσικά… παθαίνει πλάκα!

Μέχρι και απειλή διαζυγίου έχει γίνει σε οικογένειες Πατρινών. Μέχρι που ο εν λόγω επιχειρηματίας έπεσε στα «δίχτυα» που του έστησε παντρεμένος Πατρινός που συνομιλούσε μαζί του. Έχοντας την απορία για το «ποιος μπορεί να είναι» και βασιζόμενος σε πληροφορίες που είχε από το κανονικό προφίλ του «δράστη»… τον αποκάλυψε! Επιβεβαιώθηκε δε όταν… τον συνάντησε κιόλας!

Mαθαίνουμε πάντως πως ο Πατρινός επιχειρηματίας… συνεχίζει την δράση του. Ρωτήσαμε σύζυγο άλλου Πατρινού που… την «πάτησε» και σχολίασε ως εξής: «ο τύπος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Γύρευε τι του κάνει η γυναίκα του». Δεν εξηγείται διαφορετικά»!

dete.gr
http://www.trelokouneli.gr/den-fantazese-ti-kani-me-to-facebook-chamos-ke-diazigia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου