Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Αυτές είναι οι 10 κορυφαίες αναζητήσεις που «έσπασαν» το Ίντερνετ το 2014 (ΕΙΚΟΝΕΣ)





Από τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν μέχρι το Ice Bucket Challenge και την ολική μεταμόρφωση της Ρενέ Ζελβέγκερ. Το top 10 των θεμάτων που μας απασχόλησαν, συζητήσαμε, κουτσομπολέψαμε και απολαύσαμε να ψάχνουμε το 2014...




στο διαδίκτυο.



Τα θέματα αυτά μας κίνησαν το ενδιαφέρον και φρόντισαν να μείνουν για πολλές εβδομάδες στα κέντρο του ενδιαφέροντος.


























Απολαύστε τη σύντομη ανασκόπηση που ακολουθεί, θυμηθείτε τα highlights του 2014 και ετοιμαστείτε γιατί όπως όλα δείχνουν… τα ακόμη πιο έξαλλα έρχονται.


10. Τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν





Μπορεί στην ίδια την Κιμ να αφιερώνονται εκατομμύρια κλικς κάθε χρόνο, ωστόσο τα οπίσθια της απέκτησαν τη δική τους προσωπικότητα χάρη στη γυμνή φωτογράφιση της Καρτάσιαν ια το περιοδικό Paper και το φωτογράφο Ζαν Πολ Γκουντ στις αρχές Νοεμβρίου. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την περσόνα που γεννήθηκε για να προκαλεί.


9. H πατατοσαλάτα των 4.000 δολαρίων στο Kickstarter





Το «κερασάκι» των παράξενων projects στο Kickstarter προκάλεσε τρελό ενδιαφέρον και όχι άδικα. Ο Ζακ Μπράουν από το Οχάιο των ΗΠΑ παρουσίασε το δικό του, προσωπικό project κατά το οποίο ζητούσε τη βοήθεια του κόσμου για να καταφέρει να αγοράσει τα υλικά και να φτιάξει το δικό του μπολ πατατοσαλάτας. Με ποιο τρόπο; Ζητώντας 10 δολάρια από τον κόσμο, 647 άτομα στάθηκαν στο... πλευρό του Ζακ συγκεντρώνοντας για την σαλάτα του το ποσό των 4.000 δολαρίων.


8. Τζέρεμι Μικς: Ο εγκληματίας που έκαψε καρδιές στο Facebook





Όταν η αστυνομία της Καλιφόρνια δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της τη φωτογραφία του 30χρονου εγκληματία και των υπόλοιπων μελών της συμμορίας της οποίας ο Τζέρεμι Μικς ήταν μέλος, κανένας δεν περίμενε το σάλο που θα ακολουθούσε. Οι γυναίκες ξετρελάθηκαν με τον γοητευτικό κακοποιό, η φωτογραφία του έκανε το γύρο του Facebook και οι θαυμάστριές του έφτιαξαν σελίδα με το όνομά του η οποία μάλιστα συγκέντρωσε 233.000 χιλιάδες likes. Τα σχόλια πέφτουν βροχή κάτω από τις φωτογραφίες του Μικς με κορυφαίο εκείνο μιας νεαρής κοπέλας που γράφει: «Μαμά ερωτεύτηκα έναν εγκληματία».


7. Η ολική μεταμόρφωση της Ρενέ Ζελβέγκερ





Η ηθοποιός που γνωρίσαμε στο «Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς» το 2001 προκάλεσε τις κακές γλώσσες όσο τίποτα άλλο με την εμφάνισή της στην απονομή των 21ων βραβείων του περιοδικού ELLE, καθώς οι αποτυχημένες πλαστικές την έχουν μεταφορφώσει κυριολεκτικά σε άλλο άνθρωπο. Μπότοξ και επιθέματα έκαναν το θαύμα τους σε σημείο που δύσκολα αναγνωρίζει κανείς στο πρόσωπο της Ρενέ Ζελβέγκερ το φρέσκο κορίτσι που είχαμε συνηθίσει.


6. Το παιδί «Apparently» που έκλεψε τις εντυπώσεις σε δελτίο ειδήσεων





Ο 5χρονος μπόμπιρας από την Πενσυλβάνια κατάφερε με μόλις μία του εμφάνιση διάρκειας ενός λεπτού και 33 δευτερολέπτων να κάνει όλο τον κόσμο να μιλάει για’ αυτόν.





Ο λόγος για τον Νόα Ρίτερ που φρόντισε με το νάζι, την τσαχπινιά και τη λέξη «apparently», δηλαδή το «προφανώς» που χρησιμοποιεί σε κάθε του πρόταση, να ξεχωρίσει και να κερδίσει εκατομμύρια views στο youtube.


5. Η κυκλοφορία του iPhone 6





Φήμες, υποθέσεις και η τελική παρουσία του νέου μοντέλου της Apple, όλα προκάλεσαν το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού, με τους φανατικούς υποστηρικτές της εταιρείας να παραγγέλνουν τα νέα μοντέλα πριν ακόμα κυκλοφορήσουν. Η νέα εμφάνιση, τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά και η διαφήμιση των νέων προϊόντων απασχόλησαν για πολλές εβδομάδες τα μέσα, καθιστώντας το iPhone 6 στο απόλυτο gadget της χρονιάς.


4. Το νέο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ





Η 25χρονη τραγουδίστρια από την Πενσυλβάνια είδε τα τραγούδια της να εκτοξεύονται στην κορυφή των charts με το νέο της άλμπουμ «1989»να πουλά 1.287 εκατομμύρια αντίγραφα. Η ίδια, κατάφερε μέσα σε 3 μόλις μέρες να φτάσει τα 30 εκατομμύρια views για τα νέα της βίντεο κλιπ Shake It Off και Blank Space, ενώ η εμφάνιση της στο σόου της χρονιάς, αυτό της Victoria’s Secret ανέβασε ακόμα περισσότερο τις μετοχές της.


3. Το Ice Bucket Challenge





Facebook και Instagram πήραν φωτιά από τα χιλιάδες βίντεο που ανέβαιναν καθημερινά με το παγωμένο μπουγέλωμα που κατέληξε να γίνει viral. Διάσημοι και μη, όλοι έπαιξαν το παιχνίδι του Ice Bucket, καλώντας και τους φίλους τους ώστε να επιτευχθεί ο αρχικός στόχος της εκστρατείας: Να ενημερωθεί ο κόσμος για το ALS, την αμυοτροφική πλάγια σκλήρυνση, να ευαισθητοποιηθεί και να συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό για τους ανθρώπους που υποφέρουν από την νευροεκφυλιστική αυτή πάθηση η οποία επηρεάζει τα νευρικά κύτταρα στον εγκέφαλο και στην σπονδυλική στήλη.





Όσο «κουτό» και να χαρακτήρισαν κάποιοι το Ice Bucket Challenge, το ποσό των 90 εκατομμυρίων ευρώ που συγκεντρώθηκε αποτελεί αδιάψευστο στοιχείο πως το ίντερνετ έχει και την ανθρωπιστική πλευρά του.


2. Το ξύλο της αδερφής της Μπιγιονσέ στον Τζέι Ζι μέσα στο ασανσέρ





Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου με το βίντεο στο οποία είδαμε την αδερφή της Μπιγιονσέ, Σολάνς, να γρονθοκοπεί το γαμπρό της σε ασανσέρ γνωστού ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης να συγκεντρώνει εκατομμύρια views. Η διαρροή οφείλεται στο περίφημο TMZ που συχνά πυκνά ξεμπροστιάζει τα κατορθώματα των επωνύμων, με τη Μπιγιονσέ να αρνείται να κάνει δηλώσεις επί του θέματος.





Μετά το χαμό που προκλήθηκε η οικογένεια σε επίσημη ανακοίνωσή της δήλωσε: «Είμαστε ενωμένη οικογένεια και αγαπάμε ο ένας τον άλλο. Αφήνουμε αυτό το δυσάρεστο γεγονός πίσω μας και ελπίζουμε το ίδιο να κάνετε κι εσείς». Φυσικά, δεν έπεισαν κανέναν και παρότι ποτέ δε μάθαμε τι πραγματικά συνέβη μεταξύ Σολάνς και Τζέι Ζι, πάντα θα θυμόμαστε το συγκεκριμένο βίντεο.


1.Το σκάνδαλο διαρροής γυμνών φωτογραφιών επωνύμων





Ήταν αναμφίβολα το νούμερο ένα θέμα συζήτησης όχι μόνο στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Διάσημες κυρίες είδαν τις γυμνές τους φωτογραφίες να κάνουν το γύρο του κόσμου, με τους χάκερς να τρίβουν κυριολεκτικά τα χέρια τους. Τζένιφερ Λόρενς, Κέιτ Άπτον, Κρίστεν Ντανστ και Κέλι Μπρουκ ήταν μόλις μερικές από τις γυναίκες που είδαν τα προσωπικά τους δεδομένα να πέφτουν σε λάθος χέρια, ενώ η Apple που κατηγορήθηκε για τη διαρροή μέσω του iCloud τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

http://reportaznet.blogspot.gr/2014/12/10-2014.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου