Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

15+ τρόποι για να κρατήσεις ψηλά την όρεξή του μέσα στις γιορτές!




Οι γιορτές, με όλο αυτό το… «χνουδωτό» κλίμα, ξέρεις, που όλα είναι όμορφα και ζεστά και σπιτικά σας φέρνουν πιο κοντά! Τώρα που ο καιρός (κατά)κρύωσε και που στρώσατε και χαλιά και όλα εκείνα τα ζεστά ριχτάρια σε καναπέδες και
πολυθρόνες, βρες την ευκαιρία να δώσεις (εκτός από γιορτινή) και σούπερ ερωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Γιατί τα χαλιά, οι μαξιλάρες, ο στολισμός και οι κρεμασμένες κάλτσες στο τζάκι (αν έχετε) δεν είναι μόνο για να τις χαρούν οι καλεσμένοι, γνωστοί και συγγενείς, αλλά και για ‘σένα και για εκείνον που επιτέλους θα έχετε λίγες μέρες μπροστά σας να βρεθείτε σα ζευγάρι και να βλέπεστε όχι με το ρολόι στ χέρι, ούτε με τη φρυγανιά του βιαστικού πρωινού να κρέμεται από το στόμα σας.

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν; Πολλά, τα οποία σου κάνουμε… δώρο σε έναν οδηγό Χριστουγεννιάτικης χαλάρωσης και… αναθέρμανσης της σχέσης σας.

1. Ξεκινά από τις μυρωδιές. Κάνε το σπίτι να μυρίζει (εκτός από ψητά και μελομακάρονα και πατάτες φούρνου, που καλές είναι κι αυτές) κανέλα, γαρίφαλο και ξύλο. Είναι μυρωδιές που ζεσταίνουν το σπίτι και δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα για αγκαλιές, εξομολογήσεις και χάδια στον καναπέ.

2. Επένδυσε σε μαλακά μαξιλάρια σε ζεστά χρώματα, όσο το δυνατόν μεγαλύτερα σε μέγεθος που να μπορείς να ρίξεις και… κάτω, όταν το απαιτήσουν οι συνθήκες.

3. Και αφού έκανες τα πάντα για να ζεστάνεις το σπίτι, μην περιμένεις τα Χριστούγεννα για να του δώσεις το δώρο του. Τόλμησε ένα πιο… γιορτινό σετ εσωρούχων και φόρα το, το πρώτο βράδυ που θα μείνετε χαλαροί, χωρίς κανένα τηλέφωνο να χτυπάει είτε από τη δουλειά είτε για να ακούσετε ευχές.

4. Πες «χρόνια πολλά» με ένα σετ περιποίησης για εκείνον, το οποίο θα χρησιμοποιήσεις εσύ. Κοινώς, ένας καλός συνδυασμός αρωματικών ελαίων θα σου χρειαστεί για ένα άκρως χαλαρωτικό, αλλά ερωτικό μασάζ, τις πρώτες μέρες της χριστουγεννιάτικης άδειας σας. Περιποιήσου τον σαν να μην υπάρχει αύριο, από την κορφή μέχρι τα νύχια και ζήτα το ίδιο και για τον εαυτό σου.

5. Μπορεί να κάνει κρύο, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο τρυφερό και ταυτόχρονα τονωτικό από ένα ζεστό μπάνιο για δύο. Φτιάξε ατμόσφαιρα, άναψε κεριά, χρησιμοποίησε άλατα που ξεκουράζουν το… πνεύμα, αλλά διεγείρουν τις αισθήσεις. Ένα καλό σφουγγάρι με μερικές σταγόνες από το αγαπημένο του άρωμα, μπορούν να κάνουν θαύματα στην ψυχολογία, αλλά και στο σώμα του. Αν το χέρι σου είναι σταθερό και μόνο τότε πάρε την πρωτοβουλία να τον ξυρίσεις. Είναι από τις πιο ερωτικές κινήσεις (και πάλι προσοχή: μόνο αν το χέρι σου δεν τρέμει) που μπορείς να κάνεις, οι οποίες δείχνουν αφοσίωση, αλλά και το πόσο νοιάζεσαι για εκείνον. Το πώς θα τελειώσει το μπάνιο, είναι στο χέρι σου…

6. Ακόμη καλύτερα: «Κλείσε» μια μέρα περιποίησης μόνο για τους δυο σας. Δεν είναι ανάγκη να καταφύγετε σε spa και όσο κι αν γκρινιάζουν, κανένας άντρας δεν λέει όχι σε λίγο μασάζ παραπάνω, λίγη ενυδατική σε πλάτη και αγκώνες κ γενικώς σε λίγο… «κάτι» που έχει μέσα του απαλές κινήσεις, πολλά χάδια, ωραίες μυρωδιές και κατάληξη αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους.

7. Αν έχετε κανονίσει έξοδο, δώσ’ της μια αναπάντεχη τροπή. Όταν φύγετε από το κλαμπ ή το εστιατόριο στο οποίο έχετε κλείσει, κάν’ του μια έκπληξη και μη γυρίσετε σπίτι. Κάνε μια κράτηση σε ένα ξενοδοχείο και οδήγησε τον στο σημείο, χωρίς να του δώσεις πολλές εξηγήσεις. Μετά ξέρεις τι πρέπει να κάνεις…

8. Φλέρταρε τον σα να μην τον γνωρίζεις. Στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, μην κολλήσεις επάνω του. Μίλα με τους φίλους σου και κράτα επαφή μαζί του με τα μάτια. Με τρόπο, όχι σα να τον αποφεύγεις, αλλά σα να του υπόσχεσαι κάτι για μετά.

9. Οργάνωσε το δικό σου χριστουγεννιάτικο κυνήγι θησαυρού. Φτιάξε ένα σχέδιο στο μυαλό σου που θα καταλήγει στο κρεβάτι (ή στο χαλί ή στον καναπέ, δεν θα τα χαλάσουμε για το που) και κάθε μέρα άφηνε του ένα «στοιχείο». Δυο λόγια γραμμένα σ’ ένα χαρτί, ένα μήνυμα, κάτι μικρό – που να αφορά μόνο εσάς – σ’ ένα κουτάκι, οτιδήποτε μπορεί να του εξάψει τη φαντασία για το τι τον περιμένει…

10. Κακόμαθε τον λίγο για τις μέρες των Χριστουγέννων. Φτιάξ’ του το πρωινό που του αρέσει και βρες ένα σέξι τρόπο – πέρα από το κλισέ λουλουδάκι στον δίσκο – για να του το σερβίρεις. Φόρα το άρωμα που σου ΄χει πει ότι λατρεύει πάνω σου, ασχολήσου με… εορταστικούς ρυθμούς με τη φροντίδα του σώματος σου!

11. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν είναι μόνο για να μπαίνουν τα δώρα από κάτω και να λέγονται ιστορίες με καλά παιδάκια που περιμένουν τον Άη – Βασίλη. «Οργάνωσε» μια βραδιά μόνο για δύο με ακριβό κρασί και κάντε μια πρόποση (και δύο) δίπλα στα λαμπάκια που αναβοσβήνουν. Φίλα τον, χάιδεψε τον, μη μιλάς και αφουγκράσου κάθε σημείο του κορμιού του. Αν έχει όρεξη για κουβέντα, κλείσ’ του το στόμα με φιλιά και μια γουλίτσα κρασί ακόμη και συνέχισε αυτό που άρχισες με μεγαλύτερο ενθουσιασμό!

12. Πες του τα… κάλαντα. Το πρωινό σεξ σε μέρες αργίας και γιορτών, ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεση και τα επίπεδα ενέργειας! Θα σας ξυπνήσουν που θα σας ξυπνήσουν νωρίς τα κουδούνια για τα (κανονικά) κάλαντα, εκμεταλλεύσου το και ανάλαβε δράση.

13. Μοιράσου μαζί του ένα απόγευμα στον καναπέ, κάτω από τη χνουδωτή κουβέρτα. Δεν χρειάζεται να προκαλέσεις… χαμό. Απλώς, μείνε κολλημένη πάνω του, χωρίς να κάνεις τίποτα. Ακόμη κι αν λόγω… θερμότητας και γενικότερης τρυφερής ατμόσφαιρας, σας πάρει ο ύπνος, μια στο τόσο δεν είναι κακή η τεμπελιά. Αλλά ακόμη κι αν ο ύπνος δεν είναι στις προτεραιότητες σου, δεν θα βγείτε χαμένοι. Το θέμα είναι να περάσετε λίγο χρόνο μαζί, χωρίς διακοπές και κουραστικά «πέρα δώθε» που έτσι κι αλλιώς κρύβουν οι μέρες των γιορτών.

14. Φόρα τα ρούχα του (και τίποτα άλλο). Πάντα το φούτερ του – που πάνω σου μοιάζει με… φόρεμα – θα είναι το πιο ζεστό για ‘σένα και το πιο sexy για εκείνον. Εντάξει, αν κρυώνεις, μπορείς να προτιμήσεις κάτι σε κολάν ή σε over-knee κάλτσα, για να ολοκληρώσεις την εικόνα!

15. Και κάτι τελευταίο: επειδή στις γιορτές μας πιάνουν οι συναισθηματισμοί και το παιδάκι που κρύβουμε μέσα μας παίρνει σβάρνα τα παιχνιδάδικα, κάνε λίγο κρατεί με τα αξεσουάρ – παιχνίδια. Βάλε μέτρο στις… πιτζαμούλες με αρκουδάκια, στα παντοφλάκια – κουνελάκια και στα εσώρουχα με ζωάκια και γενικώς οτιδήποτε λήγει σε υποκοριστικό. Ναι, είναι πολύ χαριτωμένο όλο αυτό, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται αστείο. «Σπάσε» λίγο όλη αυτή τη… χαριτωμενιά με ένα πιο sexy mix ‘n’ match (ένα ζευγάρι μαύρες κάλτσες, ένα κολιέ από πέρλες σε ένα χριστουγεννιάτικο σετ εσωρούχων), για να μην καταλήξετε να σε φιλάει στο μέτωπο και να κοιμάται αγκαλιά με το αρκουδάκι σου.

EXTRA TIPS

• Για τις μέρες των γιορτών, μη χαλαρώσεις υπερβολικά και «υιοθετήσεις» το look «αθλητική φόρμα και κοτσιδάκι», μέσα στο σπίτι. Μην αφήσεις την κατάσταση να ξεχειλώσει και κυκλοφορείτε όλη μέρα από κρεβάτι σε καναπέ, βλέποντας dvd και ξεφυλλίζοντας βιβλία και περιοδικά. Περιποιήσου τον εαυτό σου (καλά, μην το παρακάνεις με το μακιγιάζ) και μην τριγυρίζεις συνεχώς δίνοντας εντολές για το πώς θα στρωθεί το τραπέζι και που θα μπουν τα γλυκά.
• Μην πεις όχι σε εξόδους και επαφές με άλλα ζευγάρια. Σε μια παρέα που υπάρχουν περισσότεροι από δύο ερωτευμένοι άνθρωποι, δημιουργείται όμορφο κλίμα που «μένει» και μετά και σου δίνει… υλικό για το σπίτι.
• Ακόμη κι αν έχεις συσσωρευμένα παράπονα από τους υπόλοιπους μήνες της χρονιάς, μην επιλέξεις να γκρινιάξεις ή να παραπονεθείς αυτές τις λίγες μέρες που έχετε την ευκαιρία να είστε μαζί για περισσότερο χρόνο απ’ ό,τι συνήθως. Είναι οι μέρες τέτοιες που όσο εύκολα «απλώνεται» το κλίμα αγάπης και ζεστασιάς, τόσο εύκολο είναι να το δυναμιτίσεις με τη λάθος κουβέντα ή την ακατάλληλη κίνηση.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

Πες «ναι»:

- Σε εσώρουχα σε έντονο κόκκινο, πράσινο, μπορντό και μαύρο χρώμα. Προτίμησε ιδιαίτερα σχέδια και μην περιφρονείς τους εκκεντρικούς κορσέδες που είναι και πάλι in fashion και μπορείς να συνδυάσεις με αναπάντεχο τρόπο (ας πούμε, κάτω από την πιτζάμα σου ή τη βελουτέ φόρμα που φοράς στο σπίτι).
- Σε ένα ζευγάρι ζαρτιέρες ή σε ψηλές (πάνω από το γόνατο) κάλτσες. Θα σου χρειαστούν, ακόμη κι αν επιλέξεις να κυκλοφορείς με το πουλόβερ. Η αντίθεση που δημιουργούν, βγάζει προς τα έξω την πιο αισθησιακή πλευρά σου.
- Στο χαμόγελο και τη θετική σου διάθεση. Ακόμη και τίποτα από τα παραπάνω να μην κάνεις, ακόμη (λέμε τώρα) κι αν δεν στολίσεις τίποτα άλλο παρά μόνο το… κρεβάτι σας, χαμογέλα και τώρα που είναι… μέρες αγάπης, δείξ’ του πόσο τον αγαπάς με όσους τρόπους μπορείς!

Χρόνια πολλά!










govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου