Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Αφιέρωμα στις πιο «άτακτες» pop stars του 2014 photos




Τα καλά κορίτσια πάνε στον Παράδεισο, τα κακά κορίτσια πάνε παντού! Αυτό ισχύει 100% στη μουσική βιομηχανία, αφού όσο περισσότερες
«αταξίες» κάνουν οι pop stars στα βιντεοκλίπ, αλλά και στη ζωή τους, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία φαίνεται ότι έχουν.

Από τα γυναικεία ποπ είδωλα της περασμένης χρονιάς επιλέξαμε 10 ντίβες της μουσικής που αν και υπήρξαν πάρα πολύ άτακτες το 2014, ο Αη Βασίλης σίγουρα θα τους φέρει τα δώρα που επιθυμούν!

Νίκι Μινάζ: Η βασίλισσα του twerking







Το 2014 είναι η χρονιά της Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj). Μετά το soft porn βίντεο του «Anaconda» έχουν εκτοξευτεί οι μετοχές ... και οι αμοιβές της για κάθε της εμφάνιση. Δεν υπήρξαν βραβεία, απονομές και τηλεοπτικοί μαραθώνιοι που να μην έλαβε μέρος η εξωτική 31χρονη Νίκι, η οποία παρουσίασε και τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Μουσικής EMA 2014.




Ίγκι Αζαλέα: Η Λόπεζ ζηλεύει την... πλάτη της






Έχει γυρίσει sex tape, έχει τρίψει τα οπίσθιά της με την Τζένιφερ Λόπεζ στο Booty και έχει φωτογραφηθεί για το περιοδικό Maxim. Αφού αντάλλαξε και κάποια «γαλλικά» με τον Έμινεμ η ταχύτατα ανερχόμενη Ίγκι Αζαλέα (Iggy Azalea) σίγουρα θεωρείται «κακό» κορίτσι. Η 24χρονη Ίγκι είναι το επόμενο "κορμί κόλαση" στην παγκόσμια μουσική σκηνή.




Αριάνα Γκράντε: Το πιτσιρίκι του Νικελόντεον έγινε γυναίκα







Το YouTube τη λατρεύει και η μουσική βιομηχανία την αποκαλεί «θηλυκό Τζάστιν Μπίμπερ»... έχει μάλιστα ελληνικές ρίζες από τους παπούδες της! Είναι μόλις 21 ετών και αυτή τη στιγμή με τη συμμετοχή της στο κομμάτι Bang Bang της Jessie J μαζί με Nicki Minaj και με το προσωπικό της σινγκλ Break Free ft. Zedd, από το άλμπουμ My Everything... έχει γίνει είδωλο των μετέφηβων και όχι μόνο! Τα βραβεία πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη έπεσαν πάνω της από τον ουρανό μέσα στο 2014. Το τελευταίο της single, με τίτλο «Problem», έχει ήδη ξεπεράσει τα 19 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.





Τέιλορ Σουίφτ: Έκανε μόδα την κάντρι μουσική






Νέα, όμορφη, τσαχπίνα, με Γκράμι, με υπέροχα πόδια και αμέτρητους θαυμαστές ... μέχρι και έναν stalker! Η 23χρονη σταρ του «Shake It Off», Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) είναι από τις αγαπημένες μας ... Η κλασική Τοξοτίνα κάντρι-ποπ σταρ έχει μάλιστα αναδειχθεί πιο καλοντυμένη σταρ της χρονιάς από το περιοδικό People, ενώ την ίδια στιγμή το περιοδικό Forbes την κατατάσσει στην 69η θέση στις προσωπικότητες με την πιο μεγάλη επιρροή και με έσοδα 18 εκατ. δολάρια.





Κέιτι Πέρι: Μεγάλωσε με γκόσπελ (βοήθειά μας!)







Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry), είναι στιχουργός, τραγουδοποιός, τραγουδίστρια, επιχειρηματίας, ηθοποιός, ακτιβίστρια, φιλάνθρωπος και πρέσβειρα της UNICEF. Γεννήθηκε τις 25 Οκτωβρίου 1984 και μεγάλωσε με μουσική γκόσπελ. Είναι Πρέσβειρα της UNICEF ενώ η ενασχόλησή της με την πολιτική είναι ενεργή. To Βillboard, την αποκαλεί "Νέα Βασίλισσα της Ποπ". Είναι η πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα γυναίκα στην ιστορία της μουσικής που έχει 5 νούμερο1 τραγούδια από το ίδιο άλμπουμ. Η Πέρι, είναι η 2η κάτοχος αυτού του βραβείου, μετά τον Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος αντίστοιχα είναι ο μόνος άντρας που έχει σπάσει αυτό το ρεκόρ.





Ρίτα Όρα: Και ήρθε και η δική της ... ώρα







Παιδί θαύμα, η 24χρονη ξανθιά τραγουδίστρια - με τα κατάμαυρα φρύδια σήμα κατατεθέν - γεννήθηκε στο Κόσοβο της Γιουγκοσλαβίας (με αλβανικές ρίζες) και δεν σηκώνει πολλά πολλά. Βάλε το βλέμμα που σκοτώνει, βάλε τα τατουάζ και το attitude και έχεις το φαινόμενο «Rita Ora». Τα είδωλά της είναι η Γκουέν Στεφάνι και η Μπιγιονσέ, και θεωρεί ότι η Ρίτα Χέιγουορθ (Rita Hayworth) είναι η απόλυτη έμπνευση. Το τελευταίο που θα πούμε για τη Ρίτα, που είναι τυπάκι σκληρό και αιμοβόρικο ... είναι ότι διαθέτει φωνητικό εύρος μέτζο σοπράνο!





Σελίνα Γκόμεζ: Μετά τον Μπίμπερ το χάος








Αν και πάσχει από λύκο, η Σελίνα Γκόμεζ (Selena Gomez) ζει πηγαίνοντας από το ένα πάρτι στο άλλο. Η Tεξανή ηθοποιός, τραγουδίστρια και πρώην του έφηβου-φαινόμενο της μουσικής βιομηχανίας Τζάστιν Μπίμπερ (Jastiv Bieber), ποζάρει και σε διάφορες καμπάνιες με ρούχα σε γνωστά γυναικεία περιοδικά, όπως το Elle και το Harper's Bazaar και η αθωότητά της μαζί με την φυσική ομορφιά είναι που την κάνουν περιζήτητη και ως μοντέλο...





Λάνα Ντελ Ρέι: Καπνίζει, πίνει, τρώει σοκολάτες και έχει έλκος...







Η φωνή της συνδυάζει τη μελαγχολία με τη χλιδή και οι ρομαντικοί θαυμαστές της την αγαπούν γιατί πρότυπά της είναι πρόσωπα που έχουν ... πεθάνει σε νεαρή ηλικία... Η 29χρονη τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey) το 2010 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της άλμπουμ, που έχει πουλήσει επτά εκατομμύρια αντίτυπα (and still counting), ενώ εκατομμύρια θαυμαστές της κλικάρουν τα βίντεο κλιπ της στο Youtube και τα post της στα social media.



Τζέσι Τζέι: Στα 18 έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο








Γεννήθηκε το 1988 στο Λονδίνο. Η πρώτη της εμφάνιση μπροστά σε κοινό ήταν όταν σε ηλικία 11 ετών πήρε μέρος σε μια θεατρική παράσταση στο West End. Στην ηλικία των 18 ετών υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ υποφέρει από αρρυθμίες όλη της τη ζωή, γεγονός που την ενέπνευσε να γράψει το κομμάτι Big White Room. Σόκαρε την κοινή γνώμη όταν ξύρισε το κεφάλι της, για φιλανθρωπικούς λόγους και λατρεύει τον Michael Jackson.




Charli XCX: Λίγο τρας λίγο κουλτούρα







Η XCX γεννήθηκε στο Κέιμπριτζ το 1992 από Σκοτσέζο πατέρα και μητέρα από την Ουγκάντα. Άρχισε να γράφει μουσική στα 14 και σήμερα σαρώνει με το κομμάτι "Break the Rules". Η Τσάρλι έχει δηλώσει ότι έχει μια μορφή συναισθησίας και βλέπει τη μουσική με χρώματα: «Βλέπω τη μουσική με χρώματα. Μου αρέσει η μουσική που είναι μαύρη, ροζ, μωβ, κόκκινη και μισώ τη μουσική που είναι πράσινη, κίτρινη ή καφέ!».




Μάιλι Σάιρους: Ντύσου θα κρυώσεις






H Μάιλι Σάιρους (κάποτε Χάνα Μοντάνα) είναι προκλητική, απρόβλεπτη και συχνά εκνευριστική. Τη μία ημέρα προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το θέμα των αστέγων και την άλλη εμφανίζεται σε σόου με τεράστιους φαλλούς και ολόγυμνη στο Instagram. Αν υπάρχει μια άτακτη ποπ σταρ εκεί έξω αυτή είναι η 22άχρονη Μάιλι Σάιρους (η Ριάνα ήταν last year!). Το πρόβλημα εδώ είναι ότι αν την τιμωρήσεις θα... της αρέσει!









troktika.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου