Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Τι λέει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για το look του Γιάνη Βαρουφάκη;




«Μπορεί να ενδιαφέρει τα media πώς ντύνεται κάποιος και αν…
έχει το πουκάμισο μέσα ή έξω από το παντελόνι αλλά εμένα δεν με νοιάζει αν κάποιος φοράει για παράδειγμα γραβάτα ή όχι. Ο Βαρουφάκης είναι ένας πολιτισμένος άνθρωπος», απάντησε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ερωτηθείς σχετικά με τον Έλληνα ομόλογο του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Frankfurter Algemeine Zeitung πριν την αναχώρησή του από την Κωνσταντινούπολη για τις Βρυξέλλες για τη συμμετοχή του στο Eurogroup.

«Είναι ένας διάσημος οικονομολόγος που είχε ασχοληθεί εκτενώς με θέματα της λεγόμενος ευρωκρίσης», είπε, σύμφωνα με το protothema.gr, ο κ. Σόιμπλε ενώ τόνισε ότι δεν τον νοιάζει αν ο κ. Βαρουφάκης «φοράει το πουκάμισο πάνω ή κάτω από το παντελόνι, ή αν φοράει γραβάτα ή όχι».

Όπως υπογράμμισε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ στη γερμανική εφημερίδα, τρέφει σεβασμό για πολιτικούς -όπως ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ- που κέρδισαν την εμπιστοσύνη του κόσμου σε μια προεκλογική εκστρατεία. «Έχω την εικόνα πως οι πολιτικοί που κάνουν τόσο επιτυχημένες προεκλογικές καμπάνιες και κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών, είναι και αρκετά καλοί. Γι’ αυτό και τρέφω σεβασμό», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σόιμπλε.

Σημείωσε ακόμη ότι στην πρώτη συνάντησή στο Βερολίνο «είχαμε μία πολύ ευγενική συνομιλία»

Η FAZ πάντως προβλέπει εξαντλητικές εβδομάδες διαπραγματεύσεων για το άμεσο μέλλον, παρά την πρώτη σύγκλιση χθες, μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Γερούν Ντάισελμπλουμ.

http://troktiko2.com/159811

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου