Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ζέβρα σκότωσε οπαδό της Νιουκάστλ




Μία τρομερή ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ βρετανικής εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο… οπαδός της Νιουκάστλ έχασε τη ζωή του έπειτα από επίθεση από … ζέβρα.

Το δυστύχημα έλαβε χώρα στην Τανζανία όπου είχε σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Sunday Sport ο Τζον Κίρσλεϊ είχε πάει διακοπές .
Ο 38χρονος συνοδευόταν από τη σύζυγο του Ντορίν στο ταξίδι που ήταν στο πλαίσιο του εορτασμού της συμπλήρωσης 10 χρόνων γάμου. Όμως το ταξίδι αυτό και πιο συγκεκριμένα το σαφάρι στο οποίο θέλησε να λάβει μέρος ο άτυχος άνδρας αποδείχθηκε τραγωδία.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Βρετανός στη διάρκεια της εν λόγω δραστηριότητας σε ζούγκλα της αφρικανικής χώρας ήταν στουπί στο μεθύσι όχι μόνον από την κατανάλωση πάρα πολλών μπυρών αλλά και χρήση αρκετών χαρακτηριζόμενων νόμιμων διεγερτικών. Και έκανε το ολέθριο λάθος να προχωρήσει σε πειράγματα …σεξουαλικού περιεχομένου προς το άγριο ζώο που βρισκόταν λίγες δεκάδες μέτρα μακριά από το όχημα στο οποίο επέβαινε.
Μ’ αποτέλεσμα ο Κίρσλι που φορούσε τη φανέλα της αγαπημένης του Νιουκάστλ εκείνη την ώρα να δεχθεί φονική επίθεση της ζέβρας που τον ποδοπάτησε μέχρι θανάτου.

http://troktiko2.com/166897

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου