Το μυστικό για τέλειο sex, βρίσκεται στο κινητό σου (ΒΙΝΤΕΟ)Μάθε πώς το smartphone σου, μπορεί να απογειώσει την ερωτική σου ζωή.

Αν χρησιμοποιείς κι εσύ το κινητό σου άπειρες ώρες τη μέρα και θα έλεγες πως έχει γίνει η προέκταση του χεριού σου, τότε αυτό το βίντεο θα σου δώσει τη λύση που χρειάζεσαι.

Τι θα έλεγες αν η Durex έφτιαχνε ένα πρόγραμμα το οποίο διατίθεται εντελώς δωρεάν, μπορείς να το εγκαταστήσεις σε ό,τι smartphone κι αν έχεις και να απογειώσεις τη σεξουαλική ζωή ανάμεσα σε σένα και το αγόρι σου;
Παρακολούθησε το βίντεο που ακολουθεί, στο οποίο πολλά ζευγάρια με κοινό χαρακτηριστικό, την πολύωρη ενασχόλησή τους με τα κινητά τους τηλέφωνα, μιλούν με μια ειδικό από την Durex, η οποία τους συστήνει το νέο αυτό επαναστατικό πρόγραμμα.


Αφού επιβεβαιώσουν και τα δύο μέλη κάθε ζευγαριού πως το Internet και τα Social Media τους τρώνε πολύ περισσότερο χρόνο από το κανονικό, δείχνουν εκστασιασμένοι όταν ενημερώνονται για το νέο ''application'' που θα ''διορθώσει'' την ερωτική τους ζωή. Η συνέχεια στο βίντεο (ενεργοποιήστε τους υπότιτλους από τις ρυθμίσεις).Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...