Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Δήλωση-ξεφτίλα από λαϊκό τραγουδιστή! «Ευτυχώς που έχουν έρθει οι Αλβανοί στην Ελλάδα, γιατί οι Έλληνες είναι τεμπέληδες»



Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής εξύμνησε τους Αλβανούς για την εργατικότητα τους και αποκάλεσε τεμπέληδες με… φραπέ τους Έλληνες!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής εξύμνησε τους Αλβανούς για την εργατικότητα τους και αποκάλεσε τεμπέληδες με… φραπέ τους Έλληνες!

Ο Νίκος Μακρόπουλος, ο κύριος «θα περνάω καλά» και ο «12 και 1», σε συνέντευξη που έδωσε σε αλβανικό κανάλι, όχι μόνο εξέθεσε τον ελληνικό λαό, ο οποίος κάθε χρόνο κάνει θυσίες για να τα βγάλει πέρα μπροστά στη δίνη της οικονομικής κρίσης , αλλά αποθέωσε και τους Αλβανούς για την εργατικότητα τους!

«Οι Αλβανοί είναι ένα μ” εμάς. Δε χρειάζεται να πάνε πουθενά. Εξάλλου οι Έλληνες τεμπέληδες κι αν θα φύγουν οι Αλβανοί πίσω λόγω οικονομικής κρίσης ποιος θα δουλεύει;», αυτό ξεστόμισε ο λαϊκός τραγουδιστής εν μέσω γέλιου και χαλαρής ατμόσφαιρας πέταξε και αστεία για… φραπεδάκια και άλλες τέτοιες ομορφιές, ξεχνώντας προφανώς ότι όταν ήταν στις πίστες οι Έλληνες ήταν αυτοί που συντηρούσαν τόσο τα μαγαζιά που τραγουδούσε όσο και το παχυλό μισθό του.


Δείτε το βίντεο εδώ










Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου