Εκεί μας έφτασαν οι πολιτικοί "σωτήρες": Εκαψε το σπίτι του για να μην το πάρει η τράπεζα!Ξεχείλισε οργή η ψυχή ενός δανειολήπτη από την απάνθρωπη συμπεριφορά αυτών που εμείς επιλέγουμε να τοποθετήσουμε στη Βουλή, των 300 βουλευτών μας, που έχουν φέρει τη χώρα στο χείλος της καταστροφής και τον οδήγησε σε μια πράξη αντίστασης βγαλμένη μέσα από την Αισχύλεια τραγωδία.

Έκαψε το σπίτι του για να μην πέσει στα χέρια των νεο-αποικιοκρατών.
Όπως χιλιάδες άνθρωποι στην ιστορία των κοινωνικών αγώνων και στους μεγάλους πόλεμους έκαιγαν τα σπίτια και τα αγαθά τους για να μην πέσουν στα χέρια των κατακτητών.Η είδηση αυτή, αφορά στο σωτήριο έτος 2013 και έλαβε χώρα στη Μηλιά της Ορεινής Ναυπακτίας.

Ο 50χρονος έκαψε το σπίτι του και πέταξε το αυτοκίνητο του στο γκρεμό αφού τα είχαν ήδη κατασχέσει και είχε ειδοποιηθεί να τα παραδώσει.

Όταν έφθασε η αστυνομία βρήκε τον «εμπρηστή» των κόπων και του ιδρώτα του να παρακολουθεί με ανακούφιση τις φλόγες που κατέτρωγαν όσα είχε καταφέρει να αποκτήσει.
Συνελήφθη για εμπρησμό και στην Εισαγγελία δήλωσε: « Δεν θα πάρουν τίποτα οι αλήτες »…

Θυμηθείτε: Την Κυριακή έχουμε εκλογές…

briefingnews.gr

Το διαβάσαμε από το: Εκεί μας έφτασαν οι πολιτικοί "σωτήρες": Εκαψε το σπίτι του για να μην το πάρει η τράπεζα! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/09/blog-post_939.html#ixzz3mAU5JULy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...