Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βετεράνος Αμερικανός Στρατιώτης: «17 Χρόνια Πολεμούσα Εξωγήινους στον Άρη»





ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…

Ο πρώην στρατιώτης του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, γνωστός ως Captain Kaye, αποκαλύπτει πως υπάρχουν πέντε ανθρώπινες αποικίες στον Κόκκινο Πλανήτη, και πως έχει περάσει 17 χρόνια αγωνιζόμενος για την προστασία τους.

Αυτό Έγινε υπηρετώντας σε ένα στόλο, γνωστό ως «Earth Defense Force» (η Δύναμη Άμυνας της Γης) – που προσλαμβάνει στρατιωτικό προσωπικό από χώρες όπως η Αμερική, η Ρωσία και η Κίνα. Όπως αναφέρει ήταν εκπαιδευόμενος να πετάξει με μια ποικιλία από βομβαρδιστικά και μαχητές στυλ Star!!!

Στη συνέχεια – σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του – πέρασε το χρόνο του για την προστασία των αποικιών από Αρειανούς, οι οποίοι προφανώς ήθελαν να καταλάβουν και να κάνουν δικό τους πλανήτη.



Η Απίστευτη μαρτυρία του Captain Kaye δεν τελειώνει με τον Άρη… Η Κατάρτιση του στο διαστημικό σκάφος έγινε στο φεγγάρι, καθώς και στο φεγγάρι του Κρόνου Τιτάνα, ακόμη και στο βαθύ διάστημα. Η Τελετής αποχώρησής του μετά από 20 χρόνια υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε επίσης στο φεγγάρι, με καλεσμένους συμπεριλαμβανομένου του Πρώην Υπουργού Άμυνας, Donald Rumsfield.

Ξέρουμε ότι όλοι γελάτε τώρα – αλλά τι γίνεται αν αυτός λέει την αλήθεια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου