Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016;;;




Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Έχει ξεκινήσει μία παγκόσμια προπαγάνδα από την αρχή του χρόνου και προσπαθεί να στρέψει το ενδιαφέρον των ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη, στην ημερομηνία 13 Απριλίου 2016, που είναι και ημέρα Τετάρτη.

Γι’ αυτό το σκοπό έχουν κυκλοφορήσει πάρα πολλά βίντεο, από την Ασία μέχρι την Αμερική και παρουσιάζουν την μέρα αυτή σαν την μέρα που θα συμβεί κάτι μοναδικό στον κόσμο.

Άλλοι μιλούν για το τέλος του κόσμου, άλλοι για την έναρξη του 3ου παγκοσμίου πολέμου, άλλοι για την εμφάνιση του αντίχριστου «Μεσσία» και άλλοι για ότι τρομακτικό και τρελό κατεβάζουν τα άρρωστα μυαλά τους.

Εδώ βλέπετε κάποια από αυτά:






Αυτή η παγκόσμια προπαγάνδα όμως δεν ξεκίνησε από μόνη της, ούτε συνεννοήθηκαν κάποιοι «τρελοί» στον κόσμο, για να μεταδώσουν ταυτόχρονα την ίδια “πληροφορία”.
Είναι κατευθυνόμενη εντολή από τα Εβραιοσιωνιστικά κέντρα που ελέγχουν την “ενημέρωση” των ανθρώπων. Και σαφώς αυτή η καταστροφολογία, δείχνει και την τάση που έχουν προς την καταστροφή της ανθρωπότητας.
Δεν είναι λοιπόν “προφήτες”, αλλά μας λένε αυτά που γνωρίζουν πως θα γίνουν. Αυτά δηλαδή, που οι ίδιοι σχεδιάζουν.
Βέβαια τέτοιες προπαγάνδες καταστροφολογίας που τις συνδέουν με ημερομηνίες, έχουν διασπείρει μέχρι τώρα πολλές, με πρώτη τον Δεκέμβριο του 2012 που μίλαγαν για τον “Αρμαγεδδώνα” και την καταστροφή του κόσμου που έλεγαν οι “προφητείες των Μάγια”, με τελευταία την καταστροφολογία για τον Σεπτέμβριο του 2015.
Τώρα μας φέρνουν ακόμα μία ημερομηνία καταστροφής, την 13η Απριλίου 2016.!!!!!!
Και το ερώτημα είναι: “γιατί το κάνουν”;
Μήπως είναι ηλίθιοι;
Μήπως είναι γραφικοί;
Μήπως τους αρέσει να ξεφτιλίζονται διεθνώς;
Όχι. Τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει. Και θα σας έλεγα πως ακριβώς το αντίθετο προσπαθούν. Θέλουν να επιβεβαιωθούν σε αυτά που “προφητεύουν” και όχι να διαψεύδονται και να ξεφτιλίζονται. Αλλά μέχρι τώρα, συνεχώς “κάτι” τους εμποδίζει και αυτό είναι η Ελλάδα.!!!!
Όσοι έχετε διαβάσει παλαιότερα άρθρα μου, θα έχετε δει πως σε αρκετά έχω γράψει, πως δεν θέλουν να ξεκινήσουν τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο, όσο η Ελλάδα παραμένει ακόμα όρθια, ειρηνική και ΑΣΦΡΑΓΙΣΤΗ.!!!!!!
Όταν λοιπόν δίνουν ημερομηνίες και “προφητεύουν” την αρχή παγκόσμιων καταστροφών, προϋποθέτει, πως πρώτα απ’ όλα, είναι σίγουροι πως θα έχει «πέσει» η Ελλάδα.
Επειδή όμως τα σχέδια καταστροφής της Ελλάδος από το 2010, δεν “καρποφορούν”, έτσι αναγκάζονται να αλλάζουν και να μεταφέρουν συνεχώς και τις ημερομηνίες καταστροφής του κόσμου, που “προφητεύουν”.
Για να δίνουν λοιπόν τώρα, την ημερομηνία “13 Απριλίου 2016”, ως ημερομηνία αρχής, παγκόσμιων γεγονότων καταστροφής, αυτό σημαίνει, πως έχουν δρομολογήσει γεγονότα για την Ελλάδα, που πρέπει απαραιτήτως να έχουν γίνει, μέχρι το αργότερο 10 Απριλίου.
Και αυτά τα γεγονότα φυσικά, δεν έχουν να κάνουν με ασφαλιστικά και φορολογικά νομοσχέδια, αλλά με γεγονότα που θα φέρουν εσωτερικές διαμάχες και ταραχές, αλλά και αυτό που τους «καίει» περισσότερο και είναι το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ των Ελλήνων.
Αυτό λοιπόν που θα παρακολουθήσουμε από τώρα και μέχρι τις 13 Απριλίου είναι το εξής: Ή θα δούμε μεγάλες ταραχές και σοβαρά επεισόδια μέσα στην χώρα, παράλληλα με την υποχρεωτική επιβολή της ηλεκτρονικής ταυτότητας με το “666”, ή θα δούμε για ακόμα μία φορά, να περνάει και η 13 Απριλίου 2016, χωρίς να γίνεται τίποτα από αυτά που προαναγγέλλουν.
Επειδή όμως αυτά που διαβάζετε εσείς, τα διαβάζουν και αυτοί που σχεδιάζουν την πτώση της Ελλάδος, γνωρίζοντας πως έχετε διαβάσει τα πιθανά τους σχέδια, δέχονται μία μικρή……. πίεση.!!!!!!
Αυτή η μικρή….. πίεση, θα τους αναγκάσει και πάλι να ψάξουν για ……. “εναλλακτικές” λύσεις.
Ο χρόνος βέβαια αυτήν την στιγμή τους πιέζει ασφυκτικά, γιατί οι εστίες του παγκοσμίου πολέμου γύρο μας, σιγοκαίνε και προσπαθούν να τις ελέγχουν, αλλά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να ξεφύγουν. και να εξαπλωθούν.
Εμείς πάντως να μην ξεχνάμε, πως αντιμετωπίζουμε μία κυβέρνηση εχθρική προς τα Ελληνικά συμφέροντα, που δεν έχει καμία Συνταγματική νομιμότητα, διότι έχει ανατρέψει το Δημοψήφισμα και κυβερνά ενάντια προς την λαϊκή εντολή.
Εμείς να παρακολουθούμε τα πάντα και να ετοιμαζόμαστε, γιατί με ότι κάνουν, σπρώχνουν όλο και περισσότερο την χώρα προς τον γκρεμό. Και αφού δίνουν την 13η Απριλίου ως ημέρα παγκόσμιων γεγονότων, μέχρι τότε, οι “σειρήνες συναγερμού”, χτυπάνε πρώτα απ’ όλους για την Ελλάδα.
Ας κοιτάμε το «σπίτι» μας, γιατί οι κλέφτες και οι δολοφόνοι είναι μέσα εδώ. Και όταν κινδυνεύουμε εμείς, δεν είναι λογικό και φρόνιμο, να χαζεύουμε τι κάνουν οι άλλοι στις χώρες τους.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com
Υ.Γ. 13 Απριλίου έχουν εκλογές στην ερειπωμένη Συρία απ’ όπου και η φωτογραφία.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1075893182430901&id=979084458778441&substory_index=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου