Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Μια Ταινία Αποκαλύπτει την Πραγματική Αλήθεια: Η Τουρκία «Μαγνήτης για χιλιάδες Φανατικούς αλλόθρησκους και Δολοφόνους»



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…

«Η επιθετική πολιτική της Τουρκία προς τη Συρία έχει καταστρέψει τις ζωές ορισμένων από τους ίδιους τους πολίτες της, οι οποίοι αφού κατηχηθεί ριζικά, αποφάσισαν να πάρουν τα όπλα και να ενταχθούν στους τζιχαντιστές σε άλλη χώρα», αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης Mustafa Kenan Aybasti, περιγράφοντας τη νέα του ταινία.

Η νέα τουρκική δραματική ταινία «Yolculuk» («Το Ταξίδι»), που παρουσιάζει τη ζωή ενός νεαρού Τούρκου που έχει κατηχηθεί με τις ιδέες της τζιχάντ και ταξιδεύει προς τη Συρία για να πολεμήσει κατά της κυβέρνησης του, θα κυκλοφορήσει στις 22 Απριλίου.

«Το δράμα αφηγείται το ρόλο της τουρκικής κυβέρνησης και της επιθετικής πολιτικής της, καθώς και το πολύπλοκο σύστημα των προσλήψεων ριζοσπαστικκών Salafi ιεροκηρύκων, που αποτελούν την αιτία που ο Μεχμέτ, ο νεαρός άνδρας που βρίσκεται σε σύγχυση, να λάβει την απόφαση για να ενταχθεί στις τάξεις της τρομοκρατικής οργάνωσης σε άλλη χώρα», δήλωσε ο Aybasti.
Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, η ταινία δείχνει τις προσπάθειες της τουρκικής κυβέρνησης να ρίξει λάδι στη φωτιά στη γειτονική Συρία, με την υποστήριξη τρομοκρατικών οργανώσεων που τελικά της γυρίζουν μπούμερανγκ…
«Η Τουρκία έχει βυθιστεί σε έναν αιματηρό πόλεμο που τακτικά ανακινείται από τρομοκρατικές επιθέσεις. Δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι η χώρα έχει γίνει ένας μαγνήτης για τους χιλιάδες των φανατικών θρησκευόμενων και δολοφόνων» ανέφερε ο Aybasti.
Ο Aybasti τονίζει πως οι νεαροί που σκέφτονται να μεταβούν στη Μέση Ανατολή για να ενταχθούν στους τζιχαντιστές πρέπει οπωσδήποτε να παρακολουθήσουν την ταινία του, γιατί δείχνει τη σκληρή πραγματικότητα των τρομοκρατικών οργανώσεων, και αποκαλύπτει τα κόλπα τους για τις προσλήψεις και τις μεθόδους πλύσης εγκεφάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου