Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ! Ο Πούτιν σκοπεύει να αποκαλύψει ότι οι επιθέσεις την 9/11 ήταν έργο των Αμερικανών


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σχεδιάζει να δώσει στην δημοσιότητα, τις «αποδείξεις» ότι η κυβέρνηση και οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ ήταν υπεύθυνοι για την «ελεγχόμενη κατεδάφιση» του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στις επιθέσεις της 9/11.

Όταν κάποιος είναι σίγουρος για τη δύναμη του, έτσι και ο Πούτιν απορροφά την πίεση από τις ΗΠΑ περιμένοντας το χρόνο και την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει.

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ο Πρόεδρος Πούτιν έχει ορίσει την 11η Σεπτεμβρίου του 2016 ως την ημερομηνία που ο ίδιος σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το δορυφορικό υλικό που θα αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα το πιο σκοτεινό μυστικό σχέδιο της κυβέρνησης των ΗΠΑ: ότι οι επιθέσεις στις 9/11 ήταν μια ψεύτικη τρομοκρατική εκδήλωση κατά των δικών τους πολιτών.


Είναι γνωστό ότι ο Πούτιν είναι οπαδός της συγχρονικότητας, αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο από μια απλή επέτειο για τις επιθέσεις με την ημερομηνία 11 Σεπτέμβρη του 2016. Είναι επίσης η αρχή μιας πολιτικά ασταθής περίοδος στις ΗΠΑ, όπως υποστηρίζει.

Με αυτό το χτύπημα θα υπάρξουν μαζικές διαδηλώσεις στις πόλεις και ασυγκράτητη δημόσια οργή που θα οδηγήσει σε μια λαϊκή εξέγερση, με αποκορύφωμα σχεδόν σίγουρα στην επανάσταση. Η κυβέρνηση θα καταστραφεί ολοσχερώς, και η νέα παγκόσμια τάξη που την υποστηρίζει θα ριχτεί στο χάος.

Πηγή: Αναστάσιος Ντίνος apocalypsejohn.com

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...