Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Αχ μωρέ μωρέ… Η επίθεση της χάλασε το ταξίδι της για ψώνια ρε γαμώτοοοο!








Τη στιγμή που ολόκληρη η Γαλλία παρακολουθεί συγκλονισμένη τον αριθμό των νεκρών να ανεβαίνει διαρκώς μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια, μία γυναίκα που επέζησε του μακελειού προχώρησε σε μία απίστευτη δήλωση!

Μιλώντας στο Sky News η γυναίκα δήλωσε: «Ξέρω ότι ακούγεται εγωιστικό, αλλά πραγματικά αυτό κατέστρεψε το ταξίδι μου για ψώνια»

Της χάλασαν τα σχέδια αυτοί οι παλιοταλιμπάν με τις μπόμπες τους ρε γαμώτο της κοπελιάς!

Τι κρίμα… και είχε σκοπό να πάρει το καινούριο Μπέρμπερι μπλουζάκι και το καινούριο μοντέλο παντελονιού Τουά ε Μουά και το καινούριο άρωμα Ζιβανσύ και να δώσει μόνον 2000 ευρώ γι αυτά τα τρία πραμματάκια ρε γαμώτο!

Δε γίνονται αυτά ρε παιδιά, κάποιος εκεί στους ΙΣΙΣ να σκεφτεί κι αυτούς τους κακόμοιρους τουρίστες ρε παιδιά! Δηλαδή ΈΛΕΟΣ!!! Δεν έχετε το θεό σας πια; Αφού τον έχετε και το ξέρουμε!


Πέραν του σαρκασμού και της απόπειρας να πάρω όλο αυτό με ειρωνία για να μην κατεβάσω τίποτα καντήλια πάλι για τον κωλοπολιτισμό που έχετε δημιουργήσει, νομίζω πως τελικά χρειάζονται βομβιστές ηλιθίων όπως αυτή η γυναίκα μπας και γλυτώσουμε από δαύτους μια ώρα αρχύτερα γιατί αν περριμένουμε να πεθάνει η γενιά τους, σωθήκαμε.. Άσε, βασικά, που έχουν γεννηθεί και γεννιούνται κάθε μέρα μαλακιασμένες σαν αυτήν…

Ρε κοίτα που θ’ αρχίσουμε να συμπαθούμε τους τρομοκράτες στο τέλος….. Γαμώ την κατάντια μας γαμώ!:/

Νίκος Κ.
meresparaxenes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου