Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Η Νέα Τάξη υποτάσσει την γυναίκα





Η Νέα Τάξη υποτάσσει την γυναίκα

Ο γκρι λαός και η υπαλληλοποίηση της γυναίκας σε κομμουνιστικά πρότυπα περνά πλέον και μέσω της Google, η οποία έβγαλε μια νέα «φουρνιά» από emojis που… «αγκαλιάζουν την διαφορετικότητα», όπως αναφέρεται.

Ανάμεσα στα νέα ανθρωπάκια βρίσκονται 11 νέοι επαγγελματικοί ρόλοι διαθέσιμοι και στα δύο φύλα και με διαφορετικό χρώμα δέρματος. Επιπλέον, 33 «ανδροκρατούμενα» emojis αναβαθμίστηκαν αποκτώντας επιτέλους το θηλυκό τους ταίρι, τονίζει η Google.

H ειδική επιτροπή της Unicode, γνωστή και ως Unicode Emoji Subcommittee, συμφώνησε στις προτεινόμενες αλλαγές, γεγονός που σημαίνει ότι σύντομα τόσο η πλατφόρμα Android όσο και οι υπόλοιπες άλλες θα αγκαλιάσουν με μεγαλύτερη θέρμη την περιβόητη διαφορετικότητα.

Το επόμενο βήμα θα είναι σαφώς και emoticons ομοφυλόφιλων, τρανσέξουαλ κτλ.




«Περισσότερο από το 90% του δικτυωμένου πληθυσμού του πλανήτη χρησιμοποιεί emojis» είχε δηλώσει στο blog η Νικόλ Μπλούελ, υπεύθυνη Μάρκετινγκ της Google. «Ενώ υπάρχει μια τεράστια γκάμα από διαθέσιμα emojis, λίγα είναι εκείνα που αποκαλύπτουν την ποικιλία ρόλων που μπορούν οι γυναίκες να έχουν στην επαγγελματική τους πορεία ή εκείνα που εμψυχώνουν τα νεαρά κορίτσια».

Έτσι πλέον emoticons όπως ο αγρότης, ο μάστορας, ο σιδεράς, ο αρσιβαρίστας, επιδέχονται επιλογή μεταξύ των δύο φύλων.

Και η γυναίκα εξάρτημα στην μηχανή του συστήματος.

Θυμηθείτε τι είχε πει για τις γυναίκες στον σκηνοθέτη, Aaron Russo, ο Rockefeller.

liakonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου