Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Κάνουν ότι δεν βλέπουν τα «Σημάδια» της Άφιξης… ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.






Η συμπαντική νομοτέλεια ολοκληρώθηκε. Οι προϋποθέσεις είναι άριστες και ο Ελληνισμός θα αναγεννηθεί. Ο Έλληνας θα θυμηθεί πως ήταν και που τον έρριξε η εκδικητική μανία κάποιων μισελλήνων εβραιολατρών.

Είναι ταγμένος από τους θεούς του ν’ ακολουθήσει το ουράνιο πεπρωμένο του, να προσπεράσει και ν’ αφήσει πίσω του τους ψεύτικους θεούς για χάρη των οποί¬ων τον ονόμασαν ειδωλολάτρη.

Ο Έλληνας έχει ουράνιο παρελθόν.

Είναι αυτός που συνόδε¬ψε τους Ολύμπιους στις ουράνιες αποστολές τους και θα τους ακολουθήσει και στο μέλλον, για τον εποικισμό των άστρων. Το να είσαι Έλληνας είναι θεϊκή επιλογή. Σ’ όλους εμάς της σημερινής γενιάς, μάς έλαχε ο κλήρος να υποδεχτούμε τους προπάτορές μας Ολύμπιους και ν’ ανοίξουμε τις πύλες τ’ ουρανού.

Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ- ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΜΕΙΛΙΧΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ- ΚΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.


Οι αρχαιολόγοι μας μπλεγμένοι στα γρανάζια του θρησκευτικού κατεστημένου, δεν άκουσαν τις θεϊκές φωνές της επιστροφής.

Οι αστρονόμοι δεν πρόσεξαν ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ. Όλη η ανθρωπότητα βρίσκεται σε αναμονή της άφιξης τους και οι δικοί μας διανοούμενοι, οι Έλληνες λόγι¬οι, μιλούν ακόμη για είδωλα και χειροκροτούν τις ανακοινώσεις του θρησκευτικού παροξυσμού, που καταριέται τη νέα εποχή που την ονόμασε εποχή του Εωσφόρου.

Οι Ολύμπιοι θα μας προστατέψουν αρκεί να μην ησυχάσουμε με το εξουθενωτικό εκείνο «Κύριε ελέησόν με» αλλά να ενεργήσουμε σαν Έλληνες «Συν Αθηνά καί χείρα κτνει», και να πάρουμε για μια ακόμη φορά την παγκόσμια υπόθεση στους ώμους μας. Οι κάθε είδους εχθροί του ανθρώπου,και όχι μόνο, έρριξαν τη μάσκα της υποκρισίας τους.

Ώ Βασιλεύ των Βασιλέων, ευδαιμονέστατε των ευδαιμόνων Ζευ» Αισχύλος. Ικέτιδες-154

diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου