Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

ΑΝ ΞΑΝΑ-ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ





Στη σύγχρονη ιστορία της ανθρωπότητας, τουλάχιστον όσοι έχουν κάποια σχέση με τις έννοιες τελειότητα, αρμονία, ισορροπία, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, αυτός που τα μετέφερε με τον καλύτερο τρόπο και τα υπηρέτησε ήταν ο Ιησούς Χριστός. Υπήρξαν σίγουρα και άλλα φωτεινά όντα, όμως η δικιά του διδασκαλία και παρουσία ήταν και είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ.
Λόγω των επίσημων θρησκειών που ευαγγελίζονται ο καθένας από τη δική του μεριά ότι εκπροσωπεί καλύτερα ή αν θέλετε αυθεντικά την διδασκαλία του, στο παρόν αρθρο, δεν μας ενδιαφέρει να εξηγήσουμε στον καθένα για την όλη ή εν μέρει πλάνη που εχει πέσει στην αντίληψή του, γιατί αυτό φυσικά είναι αυτό το οποίο τον έχει εκπαιδεύσει το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας.

Στο άρθρο αυτό, αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι σ ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι, που περιμένουν οι χριστιανοί να εμφανιστεί ξανά στη γη ο Ιησούς Χριστός, τη γνωστή όπως τη λένε οι χριστιανοί «δευτέρα παρουσία».
Ακόμα, είναι γραμμένο μέσα στα χριστιανικά ευαγγέλια, ότι πριν τη δευτέρα παρουσία του Χριστού θα εμφανιστούν οι προφήτες Ηλίας, Ενώχ και ο Ιωάννης ο Ευαγγελιστής. Επειδή η ανθρωπότητα, για όσους δεν το χουν αντιληφθεί, θέλοντας και μη, ανήκει στα όντα με νοημοσύνη. Και νους σημαίνει σκέφτομαι. Και σκέφτομαι σημαίνει παρατηρώ, αναλύω, επεξεργάζομαι, διαπιστώνω, και με αυτά τα δεδομένα προχωράω.

Αυτά που έχουμε να παρατηρήσουμε όταν είχε εμφανιστεί στη γη, είναι πολύ-πολύ συγκεκριμένα γεγονότα.
1) Την εποχή που ήρθε να διδάξει πάνω στο πλανήτη υπήρχε η θρησκεία του Ιουδαϊσμού, του 12Θεισμού, στην ευρύτερη περιοχή που δίδαξε, και προς την Ινδία υπηρχε ο Ινδουισμός και ο Βουδισμός.

2) Φυσικά ούτε για αστείο δεν είχε εφεύρει το παγκόσμιο σύστημα υποδούλωσης του ανθρώπινου νου ο Μουσουλμανισμός – Ισλάμ.

3) Όταν ήταν έτοιμος να διδάξει ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΤΟΤΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΊΤΑΙ ΚΑΜΙΑ.

Δηλαδή σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο, χωρίς να εξαιρείται καμία εξουσία, κατακεραύνωσε οτιδήποτε ανάγκαζε την ανθρωπότητα να ζει όπως ζούσε είτε θρησκευτικά, είτε πολιτικά είτε κοινωνικά, είτε πνευματικά. Φυσικά εκείνη την εποχή δεν είχε κατασκευαστεί το ασύλληπτο κοράνι με τα απίστευτα που γράφει μέσα και σήμερα το χουν ονομάσει θρησκεία, έχει πιστούς και προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο στο πλανήτη να επιβληθεί πάνω στη γη, ανεξάρτητα το πόσο ανθρώπινο αίμα θα χρειαστεί για να γίνει αυτό. Φυσικά είναι πλέον αυτονόητο πιστεύω για τους υγιείς σκεπτόμενους, ποιος ζητάει το αίμα της ανθρωπότητας.

Πέρα λοιπόν από τη διδασκαλία του, η οποία φυσικά ανέτρεπε τα πάντα, γνωρίζετε άπαντες ότι κυνηγήθηκε από όλες τις εξουσίες και φυσικά στο τέλος κατέλξηξε στη γνωστή σταύρωσή του.

Πιστεύω να γνωρίζετε ότι η αιτία που κυνηγήθηκε ήταν ακριβώς επειδή ήτα επικίνδυνος (επικίνδυνος για όλες τις εξουσίες του πλανήτη, χωρις να εξαιρείται καμία).

Φυσικά, κάποιοι γνωρίζουν ότι η διδασκαλία του για να μπορεί να στηθεί σαν θρησκεία στο πλανήτη έγιναν αυτα που χρειάζονται ώστε η σήμερα διδασκαλία του να είναι σαν μωσαικό και ο καθένας που την πιστεύει να σκίζει τα ρούχα του ότι αυτό που πιστεύει είναι η αλήθεια.

Ακριβώς το ίδιο ήταν και με το έργο του προφήτη Ηλία και των αποστόλων που για να διδάξουν την διδασκαλία του Ιησού Χριστού κυνηγηθήκανε από τις τότε εξουσίες όσο τιποτα άλλο. Σήμερα έχετε ενημερωθεί ότι προτού τν έλευση του Ιησού Χριστού, θα διδάξουν οι προφήτες Ηλίας, Ενώχ και κατά κάποιους ίσως και ο Ευαγγελιστής Ιωάννης (έχει γράψει ένα από τα Ευαγγέλια της Καινής Διαθήκης και την Αποκάλυψη).

Πως πιστεύετε ότι θα ρθουν σήμερα οι προφήτες να διδάξουν? Θα πάνε στο Πάπα, στον Αρχιεπίσκοπο, στον Ιμάμη, στους πολιτικούς αρχηγούς? Στον πλανητάρχη, στην Ευρωπαική Ένωση? Και να πουν πχ «Γεια σας είμαι ο Ηλίας και ήρθα να σας διδάξω?»


Πόσο νους σας έχει μείνει μέσα στο κεφάλι σας?

Θα μπορούσαν ποτέ να εμφανιστούν με αυτόν τον τρόπο? Ή θα προσπαθούσαν με άλλους τρόπους να σας κάνουν να ενεργοποιήσετε το νου σας, να φύγετε και να πετάξετε πάνω από ταμπέλες, να βρείτε την αλήθεια μόνοι σας, χωρίς στημένους πράκτορες, προβοκάτορες, δήθεν αγίους που θα σας μιλήσουν για πολιτικά γεγονότα, και όχι για εσάς τους ίδιους? Γιατί όταν γεννηθήκατε η ψυχή σας κατοίκησε και κατοικεί μέχρι να πεθάνετε στο φυσικό σας σώμα. Και ότι αυτό είναι η εκκλησία σας και ότι αυτό πρέπει να αγιάσετε και όχι τί θα συμβεί στο Βόσπορο, στη Συρία, στην Ευρώπη, στην Αμρική, στην Κίνα και άλλες τέτοιες εγκλωβιστικές αηδίες. Όλες αυτές οι εγκλωβιστικές αηδίες μοναδικό σκοπό έχουν να σας εγκλωβίσουν, παραπληροφορήσουν και κυριολεκτικά πεθαίνοντας (θάνατος στο φυσικό σώμα) να χετε χάσει τελείως το πνευματικο δρόμο σας (εχετε γεννηθει μονο για πνευματικη εξελιξη και ανέλιξη ).

Πιστεύοντας ή τις ταμπέλες που σας έχει χωρίς να το καταλάβετε, υποχρεώσει το σύστημα να ακολουθήσετε, ή φορώντας στρατιωτικά ρούχα, να πάτε να σκοτώνετε συνανθρώπους σας γιατί σας έχει πείσει το παγκόσμιο σύστημα ότι αυτοί είναι οι εχθροί σας και πρέπει οπωσδήποτε να τους εξοντώσετε – σκοτώσετε.

Έτσι λοιπόν, πώς πιστεύετε πως θα ερχόντουσαν οι προφήτες να μιλήσουν?

Επειδή έχετε κατανοήσει ότι ο πλανήτης όλος μοιάζει πλέον σαν μια μπαρουτοαποθήκη. Και από πολιτικά γεγονοτα που προ-μηνύουν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο με τα καινούρια οπλικά συστήματα, ατομικά όπλα, όσο από γεωλογικής άποψης, υπάρχει ιδιαίτερη έξαρση σε ακραία καιρικά φαινόμενα. Αυτό που πρέπει, αυτές τις αποκαλυπτικές στιγμές που ζει η ανθρωπότητα, είναι να καταλάβαιτε άπαντες (τουλάχιστον αυτοί που θέλουν να καταλάβουν) ότι η ανθρωπότητα ανήκει στα όντα με νοημοσύνη.

Αυτόματα αυτό σημαίνει ότι σαν εξέλιξη η ανθρωπότητα και φυσικά ο καθένας ξεχωριστά, είναι να υφάνει, να αναπτύξει και κατ’ επέκταση να δημιουργήσει νοητικό σώμα.

Το νοητικό σώμα είναι αυτό το υπέρ-όπλο που μπορεί να έχει ο καθένας από μόνος του, για να οδηγηθεί στην αυτογνωσία. Χωρίς να αναπτύξει νοητικό σώμα, δεν μπορεί να υπάρξει μετάβαση στην επόμενη πνευματική κατάσταση, γιατί χωρίς νοητικό σώμα είναι σαν να μένει στο σχολείο, στην ίδια τάξη.

Ακόμα και άγιος να γίνεις, δηλ το σώμα σου να έχει αγιάσει, εάν δεν έχεις αναπτύξει νοητικό σώμα – δεν μπορείς να οδηγηθείς πιο ψηλά πνευματικά. Μόνο εάν αναπτύξεις νοητικό σώμα και φυσικά έχεις αγιάσει το φυσικό σου σώμα από πάσης μορφής σκέψεις, λόγια και πράξεις, μπορείς να πάρεις το απολυτήριο και να προαχθείς από την ανθρώπινη εξέλιξη. Όλες οι εξουσίες του πλανήτη, αυτό προσπαθούν να κάνουν, να μην επιτρέψουν στην ανθρωπότητα ούτε να αναπτύξει νοητικό σώμα με τις διαστρεβλωμένες κάθε μορφής διδασκαλίες που δίνουν στην ανθρωπότητα, ούτε φυσικά να μπορέσει ο καθένας από σας να αγιάσει το σώμα του και να οδηγηθεί με αγιασμένο σώμα μέσα και έξω και με ύφανση του νοητικού σώματος, που αυτόματα αυτό σημαίνει απόλυτη αυτογνωσία – ελευθερία, γι αυτό πολιτικά χρησιμοποιεί άπειρα στημένα προβλήματα (πολιτικά, οικονομικά, θρησκευτικά, κοινωνικά κλπ).

Ένα βιβλίο που θα σας οδηγήσει και στο να αγιάσετε το σώμα σας και να υφάνετε ανώτερο νοητικό σώμα, που αυτόματα αυτό σημαίνει ότι ταυτιστήκατε με την απόλυτη αυτογνωσία, χωρίς να υπηρετείτε ή να ακολουθήτε ή να πιστεύετε τυφλά όπως προτάσσει του καθενός ο τσοπάνος (να πιστεύεις και να μην ερευνάς, απάντησε «όχι, να ερευνάτε τα πάντα», ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΥΦΑΝΕΙΣ ΝΟΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑ) για να υπάρχουν αυτοί οι εγκλωβισμοί, είναι:
kataklusmosnoe.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου