Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Αεροπλάνο της Ryanair στην Ιταλία συντρίβεται εκτός του διαδρόμου και καταλήγει σε πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο




Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς γίνεται αλλά έχουμε συνεχή συμβάντα με τα πολιτικά αεροσκάφη με ατυχήματα τα οποία αποτελούν δυσεπίλυτο γρίφο το τελευταίο διάστημα για τις αρμόδιες αρχές σε όλον τον κόσμο .
Ένα αεροπλάνο της Ryanair στην Ιταλία βγήκε εκτός διαδρόμου και συνετρίβη σε ένα κεντρική πολυσύχναστη οδική αρτηρία προκαλώντας τεράστιες καθυστερήσεις στις πτήσεις αναφέρει ο βρετανικός τύπος. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος τύπου Boeing 737-400 είχε πετάξει από το αεροδρόμιο Charles de Gaulle του Παρισιού στην Ιταλία , όταν «γλίστρησε» και εξήλθε του διαδρόμου του αεροδρομίου Bergame-Orio al Serio του Μπέργκαμο, κοντά στο Μιλάνο, στις 4 το πρωί τοπική ώρα . Οι δραματικές φωτογραφίες δείχνουν το μπροστινό μέρος του αεροσκάφους που έχει συντρίβει στο παρακείμενο αυτοκινητόδρομο διακόπτοντας την κυκλοφορία των αυτοκινήτων κάτω από συνεχή βροχή .


Προς το παρόν δεν είναι σαφές κατά πόσον οι οδηγοί που διέρχονταν τον δρόμο τραυματίστηκαν ή οποιαδήποτε αυτοκίνητο τράκαρε. Οι πτήσεις της εταιρείας Ryanair από το Μπέργκαμο ακυρώθηκαν όλες δημιουργώντας μεγάλο χάος στους ταξιδιώτες . Η ουσία είναι ότι τα δυστυχήματα με αεροσκάφη πολλαπλασιάζονται σε πολλά αεροδρόμια του κόσμου και δεν είναι δυνατόν όλα να οφείλονται στο ανθρώπινο λάθος ή στις κακές καιρικές συνθήκες. Ας ελπίσουμε ότι πρόκειται για εντελώς τυχαία γεγονότα.


pentapostagma.gr
e-koutsobola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου