Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Η Τεχνολογία της «Δορυφορικής Κυβέρνησης» που ήθελαν οι ΗΠΑ-CABAL






Μετά την 11-9-2001, η «Δορυφορική Κυβέρνηση» αποφάσισε οριστικά την τιμωρία της κυβέρνησης των ΗΠΑ με τη διακοπή χορήγησης τεχνολογίας, επειδή αθέτησε τους όρους της συμφωνίας που είχαν συνάψει.

Εάν χορηγούσαμε την τεχνολογία που μας ζητούσαν οι ΗΠΑ με υποκίνηση και υπόδειξη των αποστατών της «Cabal», τότε θα κάναμε μεγάλο λάθος, γιατί θα αποκτούσαν τον έλεγχο της ανθρωπότητας και θα υπήρχε πρόβλημα αντιμετώπισής τους.

Η τεχνολογία, την οποία επιμόνως ζητούσαν, ήταν η εξής:

Να τους χορηγηθεί η τεχνολογία της κβαντικής διεμπλοκής σε υλικά επίπεδα, προκειμένου να επιτύχουν κβαντική τηλεμεταφορά αεροσκαφών και πλοίων.


Για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει κβαντική διεμπλοκή και τηλεμεταφορά σε υλικό επίπεδο και όχι σωματιδιακό εξηγώ: Έστω ότι υπάρχουν σε ένα αεροδρόμιο είκοσι πολεμικά αεροπλάνα ή σε ένα λιμάνι υπάρχει ένας αριθμός πλοίων σε προετοιμασμένους και καθορισμένους χώρους κβαντικής διεμπλοκής, όταν θα εμφανιστεί απειλή με ένα πάτημα κουμπιού να εξαφανίζονται αεροπλάνα και πλοία και να μετατοπίζονται σε μεγάλα ύψη στον αέρα ή σε μεγάλες αποστάσεις στη γη, ή στην επιφάνεια της θάλασσας σε θέσεις που θα έχουν τοποθετήσει δέκτες υποδοχής εκ των προτέρων και θα μπορούν να προσβάλουν τα μέσα αυτά τον επιτιθέμενο αντίπαλο.

Να τους χορηγηθεί η τεχνολογία κατασκευής ιπταμένων αεροπλανοφόρων σταθμών, διαφορετική από αυτήν της αντιβαρύτητας που τους έχει δοθεί.

Να τους αποκαλύψουμε τη θέση και τον τρόπο ενεργοποίησης και λειτουργίας του μεγαλύτερου κοσμικού διαύλου κενού χωροχρόνου και ακαριαίας τηλεμεταφοράς στα αστέρια που συνδέει τον αστερισμό της Λύρας με τη γη και άλλα αστρικά συστήματα…………………

ΠΗΓΗ: ΒΙΒΛΙΑ Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ

diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου