Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Οι Αρχοντες των θαλασσών: Τα πιο ισχυρά πλοία του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού







Στις 30 Οκτωβρίου, η Ρωσία γιορτάζει την ημέρα της Ίδρυσης του Ναυτικού. Την ημέρα αυτή το 1696 οι Βογιάροι στην Δούμα αποφάσισαν σύμφωνα μ με την έκθεση του Πέτρου Α ': «ποντοπόρα πλοία να είναι στην θάλασσα." Σήμερα, ο ρωσικός στόλος έχει περισσότερα από 200 πολεμικά πλοία επιφανείας. Τα καλύτερα από τα καλύτερα – σε μια επιλογή από το RIA Novosti.
"Πέτρος ο Μέγας"







© RIA Novosti. SITE DOVER-ΜΑΡΙΝΑ. COM


Θωρηκτό καταδρομικό πυρηνικών πυραύλων "Πέτρος ο Μέγας" κατά το πέρασμα του αεροπλανοφόρου με την ομάδας Βορείου Στόλου της Ρωσίας μέσω της Μάγχης


Το Καταδρομικό «Πέτρος ο Μέγας » είναι η ναυαρχίδα του Βορείου στόλου του ρωσικού ναυτικού και το μεγαλύτερο του κόσμου θωρηκτό πολεμικό πλοίο με πυρηνικό εργοστάσιο. Ο κύριος σκοπός του είναι να χτυπά την αντίπαλη ομάδα αεροσκαφών και να καταστρέφει τόσο τους επιφανειακούς όσο και τους παράκτιους στόχους, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη αεροπορική και αντι-υποβρυχιακή άμυνα.
«Ναύαρχος Kuznetsov»


© Φωτογραφία: Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας
Το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Kuznetsov»


Θωρηκτό καταδρομικό που μεταφέρει αεροσκάφη το "Ναύαρχος του Στόλου της Σοβιετική Ένωσης Kuznetsov" έχει σχεδιαστεί για να συμμετάσχει στην ήττα μεγάλων στόχων επιφανείας και στην προστασία των θαλάσσιων συνδέσεων από τις επιθέσεις ενός πιθανού εχθρού. Ο φορέας είναι σχεδιασμένος για να είναι η βάση και η συντήρηση 28 αεροσκαφών και 24 ελικοπτέρων. Χαρακτηριστικά του «Ναύαρχος Kuznetsov» είναι ότι επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί ως πλοίο έλεγχου της Μεσογείου από την μοίρα του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού.

"Μόσχα"






© RIA Novosti. Γκριγκόρι Sysoev

Το Πυραύλοφόρο καταδρομικό "Moskva"


το Πυραυλοφόρο καταδρομικό «Moskva» - η ναυαρχίδα του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας και το μοναδικό πλοίο πρώτου βαθμού.
Προορίζεται για εντυπωσιακά χτυπήματα σε μεγάλα πλοία επιφανείας του αντιπάλου, πρώτα απ όλα τα αεροπλανοφόρα, παρέχει αντίσταση στην καταπολέμηση ναυτικών ανθυποβρυχιακών ομάδων. Επιπλέον το πλοίο μπορεί να πραγματοποιήσει αεράμυνα απομακρυσμένων συνδέσεων και υποστήριξη στραυτευμάτων.
"Varyag" Βίκινγκς



© Φωτογραφία: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Στόλου του Ειρηνικού

Το καταδρομικό "Varyag" ανήκει στον Στόλο του Ειρηνικού


Η ναυαρχίδα του Στόλου του Ειρηνικού πυραυλοφόρο καταδρομικό «Varyag» - ένα είδος "δίδυμο" του καταδρομικού "Moskva". Είναι κατασκευασμένο με τον ίδιο σχεδιασμό και έχει τα ίδια όπλα. Το πλοίο έχει τελική ταχύτητα 60 km / h και μπορεί να είναι στην αυτόνομη πλοήγηση για 30 ημέρες.
"Επίμονος"







© RIA Novosti. KONSTANTIN ČALABOV

Αντιτορπιλικό «Επίμονος» ή « αντιτορπιλικό Sovremenny κλάσης", όπως λέγεται στο ΝΑΤΟ, είναι η ναυαρχίδα του στόλου της Βαλτικής. Μεταξύ των επιχειρησιακών και των τακτικών καθηκόντων του αντιτορπιλικού - η καταστολή των στόχων εδάφους, του αέρα και την αντι πλοίων άμυνα ,καταπολεμά την προσγείωση αερομεταφερομένων μέσων του εχθρού.

"Ταταρστάν"




© RIA Novosti. EUGENE Lukovtsev
Πύραυλοφόρο "Ταταρστάν"


Η Φρεγάτα "Ταταρστάν" – είναι η ναυαρχίδα του στολίσκου της Κασπίας. ΗΧαμηλή ορατότητα του πλοίου παρέχει μια υπερκατασκευή , η οποία είναι κατασκευασμένη από κράματα αλουμινίου-μαγνησίου. Ο κύριος σκοπός της «Ταταρστάν» - είναι αναζήτηση και η καταπολέμηση – στόχων επιφανείας υποβρυχίων και αεροπορικών στόχων , είναι ένα περιπολικό, καλύπτοντας τη διενέργεια των πράξεων νηοπομπής, καθώς και την προστασία της θαλάσσιας οικονομικής ζώνης.
"Сообразительный" «Φωτεινός»







© RIA Novosti. Alexei Danichev


Κορβέτα «Φωτεινός», η οποία αποτελεί μέρος του στόλου της Βαλτικής, έλαβε τον τιμητικό τίτλο "Φρουρός" το 2012. Το πλοίο έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί στην εγγύς θαλάσσια ζώνη και τη διεξαγωγή μαχών με πλοία επιφανείας και μάχες με υποβρύχιες, καθώς και την υποστήριξη πυροβολικού αμφίβιας επίθεσης.
https://ria.ru/

tokoutsavaki.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου