Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Προσέξτε γονείς! 12χρονος βiαζε την 9χρονη αδελφή του! Ήθελε να κάνει όσα έβλεπε στο ίντερνετ



Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτός που έκανε ένας 14χρονος στο Τσέλτεναμ της Αγγλίας, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, βίαζε επανειλημμένα την αδελφή του, καθώς ήθελε να... εφαρμόσει πάνω της όσα έβλεπε στο διαδίκτυο.


Σύμφωνα με την Daily Mail, η ιστορία ξεκινήσε πριν από δύο χρόνια, όταν ο 12χρονος, τότε, υποχρέωσε την αδελφή του να ''κάνουν όσα έβλεπε στο ίντερνετ'' και εκείνη δέχτηκε, καθώς αν δεν το έκανε ''δεν θα ήταν αδελφή του'', όπως της έλεγε.


Ο έφηβος ασελγούσε στη μικρούλα στο δωμάτιό της και σε ώρες που γνώριζε ότι δεν θα ήταν κάποιος στο σπίτι.


Η μικρή, κάποια στιγμή, δεν άντεξε και αποκάλυψε όλα όσα γίνονταν στην μητέρα τους, με τον 12χρονο να ισχυρίζεται ότι ''είχαν συμφωνήσει να κάνουν σεξ''.


Ο νεαρός ομολόγησε την ενοχή του για 6 αδικήματα, ανάμεσα στα οποία και του βιασμού, ενώ η ποινή που του επιβλήθηκε είναι η διαβίωση σε ειδική εποπτευόμενη μονάδα αλλά και η απαγόρευση της επικοινωνίας με την αδελφή του.


Εξάλλου, σύμφωνα με την απόφαση του διακαστηρίου, του επιτρέπεται η πρόσβαση στο ίντερνετ αλλά δεν μπορεί να σβήνει το ιστορικό αναζήτησης, αφού η αστυνομία θέλει να ελέγχει τις ηλεκτρονικές συσκευές του.


Την ίδια στιγμή, δεν του επιτρέπεται καμία επαφή με παιδιά κάτω των 16 ετών.


newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου