Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Μαρτυρία για Εμφάνιση Ερπετοειδούς στην Κατερίνη;










Σε ένα προάστιο της Κατερίνης, μια μικρή πόλης στους πρόποδες του Ολύμπου στη βόρεια Ελλάδα, οι κάτοικοι μιλάνε για ένα μυστηριώδες νανοειδή «ερπετοειδές» το οποίο μπαίνει στα σπίτια τους.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Θα σε κάνω να το καταλάβεις θες δεν θες ….






Αν σήμερα ψάξεις στο ίντερνετ να βρεις πληροφορίες για την δολοφονία του Κένεντι θα πέσεις πάνω σε ένα συγκεκριμένο βίντεο ..αυτό που τράβηξε ένας άνθρωπος τότε … !

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Επίθεση στη Νορμανδία: Ποιος ήταν ο 19χρονος που έσφαξε τον ιερέα






Οι γαλλικές αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον ένα από τους δύο δράστες της φρικτής επίθεσης στην Νορμανδία. Πρόκειται για έναν 19χρονο, ο οποίος ήταν γνωστός στις αρχές για σχέσεις με την τρομοκρατία.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Ποια είναι η πραγματική διαφορά μεταξύ δημοκρατίας και ολιγαρχίας;




Η εύκολη απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα είναι ότι στη μεν δημοκρατία την εξουσία την ασκούν οι πολλοί, στη δε ολιγαρχία οι λίγοι. Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι αυτό το κύριο κριτήριο. Αν ήταν αυτό, τότε οι πολλοί λογικά θα επέβαλαν την εξουσία τους.

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Ποιός δημιούργησε τις Πυραμίδες σε όλο τον κόσμο;







Δείτε τα βίντεο στα οποίο δίνονται περιεκτικά απαντήσεις για το ποιός δημιούργησε τις Πυραμίδες σε όλο τον κόσμο και κυρίως ποιά και από που ήταν η επιρροή των Αιγυπτίων.

Ποιοί κατασκεύασαν τις Πυραμίδες;;;

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Αχ μωρέ μωρέ… Η επίθεση της χάλασε το ταξίδι της για ψώνια ρε γαμώτοοοο!








Τη στιγμή που ολόκληρη η Γαλλία παρακολουθεί συγκλονισμένη τον αριθμό των νεκρών να ανεβαίνει διαρκώς μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια, μία γυναίκα που επέζησε του μακελειού προχώρησε σε μία απίστευτη δήλωση!

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Αστυνομικοί στις ΗΠΑ πυροβολούν 19χρονο άοπλο






Στη δημοσιότητα δόθηκε από την αστυνομία, ένα βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερα που βρισκόταν ενσωματωμένη στη στολή αστυνομικού και δείχνει την εκτέλεση ενός άοπλου 19χρονου, στο Φρέσνο των ΗΠΑ.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Απίστευτο video – UFO κατέβασε εξωγήινους στη Σαουδική Αραβία!!!!





Ένα περίεργο συμβάν φαίνεται να συνέβη και να καταγράφηκε κάποια στιγμή μέσα στον περασμένο μήνα.

Το περιστατικό ανέβηκε στο youtube στα μέσα Ιουνίου του 2016.

Είναι τόσο «ζωντανό» που από την μία θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι πρόκειται για αληθινό γεγονός, από την άλλη όμως διατηρούμε επιφυλάξεις για την πιθανότητα να πρόκειται απλά για μία καλοστημένη απάτη…


Ας δούμε, λοιπόν, τι στοιχεία έχουμε για αυτό:

UFO στη Σαουδική Αραβία κατέβασε εξωγήινους, συγκεκριμένα ο ένας από αυτούς παρέμεινε για λίγο αφού έφυγε το ΑΤΙΑ και, όπως θα δείτε στο 2:49 τελικά εξαφανίστηκε προς τα πάνω μέσα σε μια λάμψη!!!!

diadrastika.com
http://katohika.gr/gn-blog/apisteuto-video-ufo-katevase-eksogiinous-sti-saoudiki-aravia/

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Ο Vangelis μέσω NASA στέλνει τις νότες του στον Δία! (video)




Η NASA επέλεξε τη μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου ως υπόκρουση σε ένα μοναδικό βίντεο, που δείχνει τη Γη και τη Σελήνη από μεγάλη απόσταση να κινούνται στο διάστημα.

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Κάνουν ότι δεν βλέπουν τα «Σημάδια» της Άφιξης… ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.






Η συμπαντική νομοτέλεια ολοκληρώθηκε. Οι προϋποθέσεις είναι άριστες και ο Ελληνισμός θα αναγεννηθεί. Ο Έλληνας θα θυμηθεί πως ήταν και που τον έρριξε η εκδικητική μανία κάποιων μισελλήνων εβραιολατρών.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Αρχαίοι εξωγήινοι! Προορισμός: Πλανήτης Άρης





Στον Κόκκινο Πλανήτη υπάρχουν πολλοί πετρώδεις σχηματισμοί που φαίνονται ακριβώς σαν γλυπτά που φτιάχτηκαν από ανθρώπους. Παρατηρήθηκαν προσφάτως και σημάδια από χρήση πυρηνικών όπλων.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ! Ο Πούτιν σκοπεύει να αποκαλύψει ότι οι επιθέσεις την 9/11 ήταν έργο των Αμερικανών






Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σχεδιάζει να δώσει στην δημοσιότητα, τις «αποδείξεις» ότι η κυβέρνηση και οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ ήταν υπεύθυνοι για την «ελεγχόμενη κατεδάφιση» του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στις επιθέσεις της 9/11.