Βασίλισσα Ελισάβετ κατά Τραμπ: Μπορώ να τον σκοτώσω και να μην πάθω τίποταMακριά...από το παλάτι του Μπάκιγχαμ πρέπει να είναι ο Ντόναλντ Τραμπ αφού με μία δήλωσή της, η Βασίλισσα Ελισάβετ απείλησε τη ζωή του νέου Πρόεδρου των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο, η εκλογή του Τραμπ είναι κάτι που αφορά και το παλάτι, και αν ο ίδιος κρίνεται ως επικίνδυνος για τον λαό και το "Στέμμα", τότε στην Αγγλία μπορούν να τον σκοτώσουν χωρίς καμία επίπτωση!
Δείτε τι δήλωσε η Βασίλισσα σχετικά με αυτά:


«Είναι καιρός που έχω αχρησιμοποίητο το παλιό σπαθί μου, και ποιος θα μπορούσε να κάνει την αρχή; Απλά φανταστείτε το βλέμμα του».
«Και οι αποικίες θα ένιωθαν τόσο μεγάλη ευγνωμοσύνη που θα με ήθελαν κατ 'ευθείαν πίσω ως μονάρχη, γεγονός που θα λύσει το πρόβλημα του Brexit στη στιγμή. Πρέπει να κάνω ένα χρήσιμο πράγμα προτού παραιτηθώ» είπε η Βασίλισσα, προσθέτοντας: «Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ ένα λόγο να μην το κάνω. Εσείς;».
Δείτε αυτούσια τη δήλωσή της στο σάιτ thedailymash.co.ukthepressroom.grhttp://blablaworldnews.blogspot.gr/2017/02/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...