Παράξενες και συναρπαστικές ανακαλύψεις που έγιναν από το Google Earth [Βίντεο]Παράξενες και συναρπαστικές ανακαλύψεις που έγιναν από το Google Earth [Βίντεο]
Η ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών βοηθά στην εξερεύνηση του πλανήτη γη αισθητά, για αυτό και από τον 20ο αιώνα άρχισε να ξετυλίγεται το παζλ των καλά κρυμμένων μυστικών…


Οι επιστήμονες και οι ερευνητές διαρκώς ανακαλύπτουν νέα πράγματα στον πλανήτη μας που δίνουν απαντήσεις, αλλά την ίδια ώρα, γεννούν ένα καίριο ερώτημα:

Πόσο καλά ξέρουμε τον πλανήτη Γη;

Εδώ είναι ένα μεγάλο βίντεο που ασχολείται με τις παράξενες και συναρπαστικές ανακαλύψεις που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια στο χάρτη του Google Earth. Ο χάρτης είναι δωρεάν για download σε οποιονδήποτε υπολογιστή, για να αναζητήσετε πράγματα σε μέρη που ποτέ δεν είχατε φανταστεί.


Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε άγνωστα αντικείμενα (UFO) που βρέθηκαν στο Google Earth όλα αυτά τα χρόνια. Βέβαια υπήρχαν εκατοντάδες περισσότερα, αλλά τα παλαιότερα έχουν διαγραφεί.

Εκτός από της θεωρίες συνωμοσίας που κάνουν λόγο για μυστικές πόλεις και UFO, υπάρχουν και κάποιες πιο λογικές εξηγήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...