Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Ανατριχιαστική προφητεία για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο: Θα είναι καταστροφικός, βίαιος και γρήγορος





Βίντεο στο οποίο παρουσιάζουν μια σοκαριστική προφητεία για την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Anonymous.


Ενώ ο υδράργυρος στο θερμόμετρο της πυρηνικής σύρραξης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Βόρεια Κορέα ανεβαίνει επικίνδυνα, με τις Ρωσία και Κίνα μόνο αμέτοχες να μην μένουν, η γνωστή ομάδα των ακτιβιστών χάκερς εκφράζει φόβους ότι ο νέος παγκόσμιος πόλεμος είναι αναπόφευκτος.

«Όλα τα σημάδια ενός ανερχόμενου πολέμου στην κορεατική χερσόνησο αναδύονται», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο εικονικός χαρακτήρας του Guy Fawkes συμπληρώνοντας: «Παρατηρώντας τις στρατηγικές κινήσεις κάθε χώρας, αντίθετα με τους προηγούμενους πολέμους, αν και θα υπάρχουν στρατεύματα εδάφους, η μάχη θα είναι σκληρή, βίαιη και γρήγορη. Θα είναι επίσης μια παγκόσμια καταστροφή, τόσο σε περιβαλλοντικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο».


Λίγο αργότερα στο βίντεο επισημαίνεται ότι η Κίνα θα εμπλακεί σε οποιαδήποτε σύγκρουση λόγω των οικονομικών επιπτώσεων που θα μπορούσαν να «γονατίσουν» την οικονομία της, ωστόσο είναι επιφυλακτική να επιτρέψει στον Τραμπ να επιτεθεί στην Κορέα, προσφέροντάς του εξουσία και επιρροή σε ολόκληρη την περιοχή…


Στο βίντεο απαθανατίζονται επίσης οι γείτονες της Βόρειας Κορέας, οι κυβερνώντες την Ιαπωνία να έχουν ήδη προειδοποιήσει τους πολίτες προκειμένου να προετοιμαστούν για το ενδεχόμενο πυρηνικής επίθεσης.

Μέσα ωστόσο στην καταστροφή και το σκοτάδι, οι Anonymous δεν αποκλείουν την ειρηνική επίλυση των διαφορών ΗΠΑ – Β. Κορέας…



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου