ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ… ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ: Χάθηκε αεροσκάφος – Ανάμεσα στους αγνοούμενους και δυο παιδιά

Νέα μυστήριο, το οποίο συνδέεται με τα ανεξήγητα φαινόμενα στο Τρίγωνο των Βερμούδων, ερευνούν οι Αμερικανικές αρχές,

καθώς εξαφανίστηκε σε περιοχή κοντά στις Μπαχάμες ένα μικρό αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε μία οικογένεια με προορισμό τη Φλόριντα.

Ένα μικρό αεροπλάνο με τέσσερα άτομα – ανάμεσά τους δύο παιδιά – χάθηκε πάνω από τις Μπαχάμες στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Το δικινητήριο Mitsubishi MU-2B turboprop αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το Πουέρτο Ρίκο. Μετέφερε δύο ανήλικα παιδιά και τους γονείς τους. Η τελευταία επαφή που είχαν οι αρχές, ήταν κατά την απογείωση και είχε προορισμό το Τίτουσβιλ στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.


Το αεροσκάφος ήταν στα 24.000 πόδια ύψος και ενώ βρισκόταν 37 μίλια ανατολικά του νησιού της Ελευθέρα (Eleuthera), όταν ο πύργος ελέγχου έχασε επαφή.

Εικόνα από αέρος της περίφημης περιοχής του Τριγώνου των Βερμούδων που χάθηκε το δικινητήριο αεροσκάφος, το οποίο έχει χαρακτηριστεί και ως «του Τρίγωνο του Διαβόλου».


Τα συνεργεία διάσωσης έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση των τεσσάρων αγνοουμένων και συγκεκριμένα του πατέρα Νάθαν Ούρλιχ, της μητέρας Τζένιφερ Μπλούμιν και των δύο παιδιών της ηλικίας 4 και 10 ετών.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...