Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Το sex tape που κατέστρεψε την καριέρα διάσημου ηθοποιού


Πόσες πιθανότητες έχει μια ερωτική στιγμή με το σύντροφό σου να γίνει δημόσια, αν κάποιος δεν έχει βάλει το χεράκι του; Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία νέα τάση στο σεξ, που ακολουθούν επώνυμοι και μη, προκειμένου να απογειώσουν την ερωτική τους ζωή. Και το όνομα αυτού... sex tape!


Έχει εισβάλλει σε πολλές
κρεβατοκάμαρες και κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς.

Πολλά είναι τα sex tapes που έχουν κατά καιρούς διαρρεύσει και αν όχι όλα, σχεδόν όλα έχουν και πίσω τους μία πικρή ιστορία: κάποιος που ήθελε να πάρει εκδίκηση, κάποιος χάκερ ή κάποιος που αποσκοπεί στο εύκολο χρήμα.

Και μπορεί από τα sex tapes να έχουν στηθεί πολλές καριέρες αλλά έχουν καταστραφεί κιόλας.

Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Ρομπ Λόου, διάσημου αστέρα του Χόλιγουντ και καρδιοκατακτητή της δεκαετίας του ’80.


Ένα βράδυ ήταν αρκετό για να του αλλάξει τη ζωή και να του καταστρέψει την καριέρα.

«Υπάρχει απίστευτη προκατάληψη κατά των ωραίων σε εισαγωγικά. Όλοι έχουν την εντύπωση ότι εμείς δεν βιώνουμε δυσκολίες, δεν πονάμε. Όλοι πιστεύουν ότι είμαστε ρηχοί, αδιάφοροι, χωρίς ενδιαφέροντα και καθόλου αστείοι», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός – ίνδαλμα πολλών εφήβων τη δεκαετία του ’80, Ρομπ Λόου, για να συμπληρώσει: «Δεν σου δίνεται η δυνατότητα να παίξεις σοβαρούς ρόλους.
Στα νιάτα μου ήμουν τόσο ωραίος που ούτε εγώ δεν με έπαιρνα στα σοβαρά».

Ο Ρομπ Λόου γεννήθηκε το Μάρτιο του 1964 στην Βιρτζίνια. Ο πατέρας του ήταν δικηγόρος και η μητέρα του δασκάλα. Εκείνος θα γινόταν ηθοποιός. Πριν να ασχοληθεί με την υποκριτική είχε όνειρο να γνωρίσει την Λάιζα Μινέλι. Όταν εκείνη βρέθηκε στην πόλη του, ο 8χρονος τότε Ρομπ δεν θα έχανε την ευκαιρία να την γνωρίσει από κοντά κι έτσι πήγε στο ξενοδοχείο που διέμενε. Μετά την ολιγόλεπτη συνάντησή τους εκείνη του είπε «Τα λέμε στο Χόλιγουντ μικρέ». Κάτι φαίνεται να ήξερε τότε…

Μεγάλωσε με καρδιακούς του φίλους τα αδέλφια Κρις και Σον Πεν και τα αδέλφια Εμίλιο Εστεβέζ και Τσάρλι Σιν. Όλοι τους γνωστοί με τον όρο «Brat Pack», τα τρομερά παιδιά μία παλιοπαρέας, η νέα ταλαντούχα γενιά του Χόλιγουντ που αγαπούσε το αλκοόλ, τα πάρτι και τον κινηματογράφο.

Ο Λόου δεν θα γινόταν κολλητός των αδελφών Εμίλιο Εστεβέζ και Τσάρλι Σιν ή των αδελφών Πεν, αν η μητέρα του δεν αποφάσιζε το 1976 να μετακομίσουν από τη Βιρτζίνια στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια για να μεγαλώσει ο γιος της σε καλύτερο κλίμα. Όπερ και εγένετο!

Ο ωραίος Ρομπ εκτοξεύθηκε στη δόξα μέσα από την ταινία «Επαναστάτες χωρίς αύριο» του Φράνσις Φορντ Κόπολα το 1983. Όμως αυτή καριέρα έμελλε να είναι σύντομη και να έχει άδοξο τέλος
.

Το 1988 είχε πάει στην Ατλάντα. Εκεί μετά από μια ξέφρενη νύχτα διασκέδασης συνευρέθηκε με δύο νεαρές κοπέλες στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Ο Ρομπ μαγνητοσκόπησε τις ερωτικές του περιπτύξεις σε βιντεοκάμερα. Τα κορίτσια αντάλλαξαν την βιντεοκασέτα με μία κενή, όταν εκείνος πήγε για λίγο στην τουαλέτα και η βιντεοκασέτα βγήκε στη δημοσιότητα. Μία από τις κοπέλες που έκανε σεξ ήταν ανήλικη.

«Ήμουν η δεύτερη κεντρική ιστορία του δελτίου ειδήσεων μετά τη σφαγή στην πλατεία Τιεναμέν του Πεκίνου», θα θυμόταν αργότερα στην αυτοβιογραφία του ο Ρομπ Λόου.

Η υπόθεση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων ενώ μία από τις κοπέλες προσπάθησε να τον εκβιάσει ζητώντας χρήματα. Το σκάνδαλο ήταν μοιραίο για την καριέρα αλλά και τη ζωή του.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο Ρομπ Λόου μπαινόβγαινε σε κλινικές απεξάρτησης από το αλκοόλ και προσπάθησε πολλές φορές να απεξαρτηθεί και από το σεξ, με το οποίο είχε κάτι σαν εμμονή. Αργότερα επέστρεψε στα κινηματογραφικά δρώμενα αλλά το Χόλιγουντ δεν είχε ξεχάσει το σκάνδαλο που του κόστισε την καριέρα του και δεν ήταν έτοιμο να τον «συγχωρήσει».

Αφήνοντας πίσω του τα χρόνια του «Brat Pack», ο Λόου έγινε οικογενειάρχης και πατέρας δύο νέων, εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές σειρές, έκανε μια επιχειρηματική προσπάθεια με μια σειρά αντρικών καλλυντικών και εξακολουθεί να είναι ο ωραίος Ρομπ.

Όσο για το πώς ξεγελάει τον χρόνο, ο 54χρονος ηθοποιός έχει παραδεχτεί πως προσέχει την διατροφή του, γυμνάζεται συστηματικά και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή μακριά από ναρκωτικά και σκάνδαλα του παρελθόντος.

«Αυτοί που πραγματικά βιώνουν διακρίσεις και προκατάληψη είναι οι ωραίοι του Χόλιγουντ» έχει παραδεχτεί ο ίδιος για να υποστηρίξει ότι η εξωτερική εμφάνισή του «τα έκανε όλα πιο δύσκολα» για την καριέρα του στη βιομηχανία του θεάματος.
https://kolakas.blogspot.com/2018/06/sex-tape.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου