Κυριακή 16 Αυγούστου 2015
Πιείτε αυτό μετά από κάθε γεύμα – Θα χάσετε κιλά πολύ γρήγορα
Υπάρχει ένα φρούτο, το οποίο είναι διαθέσιμο στην αγορά όλο τον χρόνο και το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με έναν μοναδικό τρόπο, όχι μόνο για να κερδίσετε σε ομορφιά και υγεία, αλλά και για να χάσετε πιο εύκολα βάρος, όταν το πίνετε μετά από κάθε γεύμα.
Το γκρέιπφρουτ είναι γνωστό ότι περιέχει πολύ ισχυρά αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, περιέχει βιταμίνες A, B, D, E, και ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, ψευδάργυρο, χαλκό και σίδηρο.
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με έναν μοναδικό τρόπο, για να κερδίσετε σε ομορφιά και υγεία, αλλά και να χάσετε πιο εύκολα βάρος, όταν το πίνετε πετά από κάθε γεύμα.
Το “μαγικό” ποτό για υγεία και της ομορφιά
Συστατικά:
-Ένα μεγάλο, ώριμο γκρέιπφρουτ
-Μία κουταλιά της σούπας μέλι
Κόψτε το γκρέιπφρουτ στο μισό, είναι προτιμότερο να είναι κρύο (από το ψυγείο) και αφαιρέστε την σάρκα του με ένα κουτάλι. Βάλτε το γκρέιπφρουτ και το μέλι σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.
Αυτό το ποτό περιέχει χρήσιμα στοιχεία, όπως:
–Πηκτίνη, η οποία συμβάλλει στην αποτελεσματική αποβολή της περίσσειας χοληστερόλης (αν τρώτε γκρέιπφρουτ κάθε μέρα μειώνετε την “κακή” χοληστερόλη κατά 15,5% και τα τριγλυκερίδια κατά 27%), μειώνει επίσης το επίπεδο της ινσουλίνης στο αίμα και σταθεροποιεί το μεταβολισμό.
–Λυκοπένιο, το οποίο βοηθά στην καταπολέμηση των τοξινών και των επιβλαβών ουσιών στο σώμα.
Μερικές γουλιές του ποτού αυτού, μετά το μεσημεριανό γεύμα (περιμένετε 20 λεπτά μετά το φαγητό), είναι σε θέση να κάψει σχεδόν μεγάλο ποσοστό από τις θερμίδες που πήρατε κατά τη διάρκεια του γεύματος.
Ως ρόφημα έχει θεραπευτικές επιδράσεις για την υπέρταση και τις καρδιαγγειακές παθήσεις.
Επιπλέον, το γκρέιπφρουτ περιέχει έναν αριθμό συστατικών που σας βοηθούν να καταπολεμήσετε τα κρυολογήματα και έχει αποδειχθεί ότι αποτρέπει ορισμένους τύπους καρκίνου και καρδιακών παθήσεων.
Πηγή: www.diaforetiko.gr
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου